New England Patriots u Buffalo Bills
Spread - 1. połowa
Typ: New England Patriots -5,5
Kurs: 1.91
stawka: 5/10
14-17 HT
Seattle Seahawks u Carolina Panthers
Typ: Seattle Seahawks -3,5
stawka:5/10
7-12
Kansas City Chiefs u Jacksonville Jaguars
Typ: Kansas City Chiefs -4
Stawka: 3/10
2:28
Typy by Master. Football & Soccer
- Master
- Master
Ilość rushing yards gracza LeSean McCoy
Typ: powyżej 76.5
Kurs: 1.74
Washington Redskins - Philadelphia Eagles
Typ: Philadelphia Eagles
Kurs: 2.60
Stawka: 2/10
:betsson-brak-polskiej-licencji!:
Zabijcie mnie ale nie jestem osobą, która przywiązuje wagę do wyników z zeszłych lat, dla mnie liczy się zeszły miesiąc, tu i teraz. Ale sprawdziłem i jest tak jak pamiętałem. Redskins w zeszłym roku rozwalili Eagles. Niby obie ekipy w tym roku grają w tym samym składzie, ale ja wierzę, że widzę to czego mam nadzieję nie zobaczył bukmacher. Redskins i ich system w zeszłym roku był zaskoczeniem. Nieprzewidywalny rozgrywający Robert Griffin III i absolutna rewelacja biegacz Alfred Morris. To była dwójka, która rozmontowywała każdą defensywę rywali. Jednak to byli pierwszoroczniacy. Nikt nie wiedział jak oni grają. Teraz jest zupełnie inaczej. Jak to zwykle bywa kolejny rok dla takich gwiazdek jest ciężki już nie wychodzi to co funkcjonowało wcześniej. Myślę, że tak będzie w tym meczu zwłaszcza, że Redskins są młodszą kopią Eagles (systemu gry) kombinacja rozgrywający+biegacz w obu ekipach jest kluczowa, to oni ciągną grę. Uważam, że na obu tych pozycjach Eagles mają przewagę. Michael Vick i LeSean McCoy to starsze i bardziej uznane marki niż ich Vis a vis. Myślę, że w tym meczu ta dwójka błyśnie i pokaże to czego nie było widać w zeszłym sezonie i grali ogony. Teraz mają nowego trenera. Myślę, że będą chcieli zaskoczyć i wykorzystać to że aktualnie mają czystą kartkę. Uważam, że McCoy zagra lepszy mecz niż Morris, a linia na niego jest o ponad 20yd niższa, dlatego upatruję tutaj ciekawej możliwości szybkiego zarobku. Z uwagą będę śledził poczynani tego biegacza. Spodziewam się wyniku około 100yd, stąd też linia była dla mnie lekkim zaskoczeniem i wywołała małe wątpliwości
- Master
Ilość rushing yards gracza LeSean McCoy
Typ: powyżej 76.5
Kurs: 1.74
Typ: Philadelphia Eagles
Kurs: 2.60
:betsson-brak-polskiej-licencji!:
Wrzesień
Licba typów 9 Trafione 7 Zwroty 0 Przegrana 2
Stawka 30 Wygrane 43,79 Saldo 13,79 Yield 46%
NFL 2014
Licba typów 9 Trafione 7 Zwroty 0 Przegrana 2
Stawka 30 Wygrane 43,79 Saldo 13,79 Yield 46%
Ogółem
Licba typów 170 Trafione 86 Zwroty 0 Przegrana 79
Stawka 682 Wygrane 708,06 Saldo 26,06 Yield 3,82%
- Master
San Diego Chargers u Philadelphia Eagles -> Philadelphia Eagles
AKO: 1.64
Stawka: 6/10
:bwin-brak-polskiej-licencji!:
jedne z najbardziej prawdopodobnych rozstrzygnięć tego weekendu. Texans Podejmują u siebie słabych Titans. Dysponując ogromnym potencjałem w defensywie gospodarze powinni swobodnie budować przewagę w ofensywie. A mają ku temu wiele powodów. Świetni skrzydłowi oraz biegacze tylko pomagają rozgrywającemu. Arian Foster i Ben Tate to doskonale uzupełniająca się para biegaczy. Przy wsparciu rozgrywającego, który jest chyba w formie ponieważ zagrał o wiele wiele lepiej niż się spodziewałem mogą wiele zdziałać. Texans dysponują także fenomenalnym skrzydłowym Andre Johnsonem, który w meczach przedsezonowych dobrze się prezentował, a tydzień temu na otwarcie wręcz pozamiatał. Do tego skuteczny Owen Daniels grający nieco w cieniu ma więcej miejsca na swoje popisy. Na przeciw nim naprawdę słabi Titans, którzy wygrali swój ostatni mecz będąc jedna z najsłabszych ekip w całej stawce drużyn NFL. Ich statystyki są o wiele gorsze niż wielu przegranych minionego weekendu. Jak widać jedna jaskółka wiosny nie czyni i w tej kolejce powinni zostać solidnie ustawieni do pionu.
Drugi mecz nieco bardziej wyrównany jednak po tym co zobaczyłem ostatnio jestem pewien, że Eagles w tym sezonie namieszają. Ostatnio byli chłopcami do bicia ze zmarnowanym potencjałem. Zmiana trenera i systemu gry wyszła im zdecydowanie na dobre. Są niezwykle skuteczni w swoich akcjach a przy tym nieprzewidywalni. Ich trener jest specem od dynamicznej i ofensywnej gry co pokazał w ostatnim meczu vs Redskins. Dysponując dobrą defensywą są w stanie skutecznie zamknąć każdą drogę do zdobywania punktów nierówno grającym Chargers, którzy w swoim ostatnim meczu zagrali dobrą pierwszą połowę, a w drugiej popełnili tyle niewymuszonych błędów jakby zapomnieli w co grają. Bardzo niskie statystyki. Niewiele celnych podań i małe zdobycze jardowe biegami pokazują, że ekipa z San Diego źle wystartowała i w meczu na wyjeździe mocno zderzy się z rozpędzonymi Eagles.
- Master
Typ: Baltimore Ravens -6,5
Kurs: 1.87
Stawka: 4/10
Ostatnio twierdziłem, że Ravens mocno się wyprzedali po zdobyciu mistrzostwa i znacznie obniżą loty. Co prawda wysoko przegrali z Broncos na otwarcie sezonu jednak zagrali wyśmienity mecz, który dla kibica był spektaklem. Obie drużyny zagrały na wybitnym poziomie, ale tylko jedna drużyna mogła wygrać. W świetnej formie był rozgrywający Joe Flacco, który swoimi podaniami aż 34 razy celnie trafiał do swoich skrzydłowych. Dokładając do tego solidną grę biegową Raya Rice'a który nie był wykorzystywany tak jak zwykle. W następnym meczu z pewnością mają jeszcze kilka kart do odkrycia i naprzeciwko słabym Browns odniosą swobodne zwycięstwo, którym się podbudują po nieszczęsnej porażce. Ekipa z Cleveland od kilku sezonów gra słabo. Nie dokonali żadnych spektakularnych wzmocnień. Słaby moim zdaniem rozgrywający Brandon Weeden nie radzi sobie w NFL. Gra pomarańczowych opiera się głównie na biegaczu Trencie Richardsonie. Dodatkowym smaczkiem tego meczu jest fakt, że to będzie pojedynek wewnątrz dywizji. Wszelkie małe punkty i przewaga będą na sporą korzyść Ravens, którzy mając taki mecz u siebie musza wygrać zwłaszcza , że w walce o fazę Play Offs szanse są wyrównane i bezpośrednie pojedynki zaważą o losach gry w fazie posezonowej.
- Master
Jacksonville Jaguars u Oakland Raiders -> Oakland Raiders
AKO: 1.97
Oba typy na faworytów. Atlanta przed sezonem zatrudniła największą broń San Diego czyli biegacza Stevena Jacksona przez to siła na tej pozycji Rams o wiele spadła. Nie da się w krótkiej chwili zastąpić takiej gwiazdy i osoby ciągnącej zespół. Jest to najważniejszy element tego typu. Poza tym na wszystkich pozycjach Falcons mają lepszych zawodników. I jeśli achowaja tendencje z dwóch ostatnich sezonów to mocną otworzą wynik i będą konsekwentnie się tego trzymać.
Drugi typ jest zdecydowanie przeciwko Jaguars. Nie dość, że są najsłabsza drużyną NFL to w ostatnim (pierwszym meczu sezonu) spotkaniu kontuzji nabawił się rozgrywający i nie wystąpi. Poza tym Raiders są na niewielkiej fali wznoszącej. Postawili na nowego rozgrywającego T. Pryora i zdecydowanie wyszło im to na dobre. Ten młody, energiczny i co najważniejsze nieprzewidywalny zawodnik w ostatnim meczu zagrał fenomenalnie i niewiele zabrakło a sprawiłby największa sensację weekendu.
- Master
Tennessee Titans u Houston Texans -> Houston Texans
San Diego Chargers u Philadelphia Eagles -> Philadelphia Eagles
AKO: 1.64
Cleveland Browns u Baltimore Ravens
Typ: Baltimore Ravens -6,5
St. Louis Rams u Atlanta Falcons -> Atlanta Falcons
Jacksonville Jaguars u Oakland Raiders -> Oakland Raiders
AKO: 1.97
Eagles przegrali 3 punktami ;///
- Master
Typ: Philadelphia Eagles -3
Kurs: 1.80
Stawka: 5/10
Kansas City Chiefs u Philadelphia Eagles
How many passing yards will Alex Smith (KC) record?
Typ: Mniej niż 240,5
Kurs: 1.85
Jedyny mecz dzisiaj. Cheifs są na fali i po dwóch wygranych z rzędu są bardzo wysoko. Ostatnio niespodziewanie wygrali z Cowboys, lecz teraz czeka ich jeszcze ciezsze zadanie i mecz z Eagles. Uważam, że gospodarze z bilansem 1-1 są w lepszej pozycji. Dwa genialne mecze zagrał Michael Vick - rozgrywajacy orłów i dziś ma kolejną szanśę by zabłysnąć. Widać , że ofensywa pod wodzą nowego trenera zdecydowanie zatrybiła, a ostatnia porażka jest wynikiem jeszcze lepszej gry przeciwnika. Niestety przegrana 3 punkami w ostatnich sekundach zabolała jednak na tle Chiefs Philadelphia wygląda zdecydowanie lepiej. Lepsi skrzydłowi, lepszy rozgrywający i lepszy biegacz. Czego chcieć więcej
3 punkty to jest bardzo niewiele, uważam że handicap spokojnie do pokrycia zwłaszcza w meczu na własnym boisku. Co do drugiego typu to Chiefs rzucają średnio 185 yardów na mecz i jest to jeden z najgorszych wyników w lidze. Opieraja się głównie na grze biegowej a to tylko pogłębia teze, że 240yardów to dla nich sporo. Mam nadzieję, że defensywa Eagles stanie na wysokości zadania i podobnie jak w pierwszym meczu sezonu zagrają bardzo dobrze.
- Master
Typ: New York Giants
Kurs: 2.65
stawka: 2/10
Washington Redskins u Oakland Raiders
Typ: Washington Redskins
Kurs: 1.59
Cincinnati Bengals u Cleveland Browns
Typ: Cincinnati Bengals
Kurs: 1.48
Seattle Seahawks u Houston Texans
Typ: Mniej niż 41,5
1. szukam tutaj value. mam przeczucie że Giants się odbiją od dna, ponieważ mają dobrą ekipę, a bieżące wyniki są zbyt niskie. Kansas dziwnie dobrze wystartowali 3-0 to jest wiele więcej niż sie spodziewali. Ten mecz nie będzie na 00% tak jednostronny jak pokazują kursy.
2. i 3. są do siebie bardzo podobne. Solidna drużyna na przeciwko bardzo słabej. Jeśli chodzi o Raiders to mają tylko bardzo dobrze obstawioną pozycję biegacza jednak niekonwencjonalny duet Redskins w tym meczu nie powinien mnie zawieść. RGIII jezcze nie pokazał w tym sezonie fajerwerków, ale myślę, że teraz nadszedł jego czas
w meczu Browns - Bengals zdecydowanie można grać Bengals. Ponieważ Browns nie mają ani dobrgo rozgrywającego, ani skrzydłowych, ani biegacza. Ich wygrana tydzień temu była szokiem dla całego środowiska futbolowego, ponieważ po tym jak oddali swojego najlepszego zawodnika byli skazywani na porażkę. Tak obstawiam dziś. Mają aktualnie najsłabszy skład w loidze i do końca sezonu każde ich zwyciestwo będzie niespodzianką lub bardziej potknięciem rywali.
4. Niestety nie mogę się zbytnio rozpisać dziś, ale gram ten under, ponieważ na przeciw siebie staja dwie najsilniejsze defensywy w lidze. Zgodnie ze statystykami mecz powinien być niski wynikowo i tak też celuję.
- Master
Typ: Philadelphia Eagles -3
How many passing yards will Alex Smith (KC) record?
Typ: Mniej niż 240,5
Kurs: 1.85
New York Giants u Kansas City Chiefs
Typ: New York Giants
Kurs: 2.65
stawka: 2/10
Washington Redskins u Oakland Raiders
Typ: Washington Redskins
Kurs: 1.59
Cincinnati Bengals u Cleveland Browns
Typ: Cincinnati Bengals
Kurs: 1.48
Seattle Seahawks u Houston Texans
Typ: Mniej niż 41,5
- Master
Typ: New Orleans Saints
Kurs: 1.90
:comeon-brak-polskiej-licencji!:
Bardzo dobry mecz. Bears cały sezon grają na styk. W każdym meczu maja bardzo duże problemy z defensywą i tracą dużo punktów a ich zwyciestwa są maksymalnie kilkupunktowe. Saints to w tym sezonie ofensywna maszyna. Widocznie trybi to czego brakowało w tym sezonie. W połączeniu z bardzo dobrą defensywą widać, że są na fali wznoszącej. Każdy kolejny mecz jest tego dowodem, ponieważ wygrywają z coraz większą łatwością.
Cincinnati Bengals - New England Patriots
Typ: New England Patriots
Patriots grają coraz lepiej, totalnie wymieniona ofensywa zaczyna obierać bardzo wyraźny i rozumiejący się kształt. Każdy mecz grali na styku, jednak z czasem widać znaczną poprawe. Ostatnio wygrali nie będąc faworytem bukmacherów. Teraz jest podobnie. Bengals są mocni u siebie, ale to Pats mają lepszy skład i ostatnio lepszą defensywę. Potrafią wygrywać trudne mecze. Bengals mają z tym problem, a niewątpliwie to będzie trudny mecz.
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
Typ: Kansas City Chiefs
Kurs: 1.68
Titans, jedna z najsłabszych ekip w tym sezonie, prezentują formę powyżej moich przewidywań. Wygrali dwa mecze w których skazywałem i na porażę, sprawili ogromne problemy Texans, a z Jets wygrali w cuglach (kto z nimi nie wygrywa...) Na przeciw Chiefs czyli mój czarny koń tego sezonu. Grają fenomenalnie i są w czubie wszystkich statystyk. Nowy rozgrywający i nowy trener to było lekarstwo na całe zło. Jedna z najlepszych defensyw ligi i faworyt do PLay Offs murowany. Ten mecz paradoksalnie dla Chiefs powinien być jednym z łatwiejszych. Przynajmniej na papierze. Wszystko jednak zweryfikuje boisko
- Master
Chicago Bears - New Orleans Saints
Kurs: 1.90
Cincinnati Bengals - New England Patriots
Typ: New England Patriots
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
Typ: Kansas City Chiefs
Kurs: 1.68
- Master
Licba typów 3 Trafione 2 Zwroty 0 Przegrana 1
Stawka 12 Wygrane 14,32 Saldo 2,32 Yield 19,3%
NFL 2014
Licba typów 19 Trafione 13 Zwroty 0 Przegrana 6
Stawka 78 Wygrane 85,12 Saldo 7,12 Yield 9,1%
Ogółem
Licba typów 180 Trafione 92 Zwroty 0 Przegrana 83
Stawka 730 Wygrane 749,39 Saldo 19,39 Yield 2,66%
- Master
Typ: Minnesota Vikings
Kurs: 1.70
Vikings po tygodniu przerwy wracają na mecz z Panthers, którzy są w dołku. W ostatnim meczu drużyna z Caroliny zdobyła jedynie 6 punktów przeciwko nie najlepszej drużynie Arizona Cardinals. Dziś przeciwnik jest trudniejszy i wypoczęty. Jedynym znakiem zapytanie w ekipie Vikings jest postawa Adriana Petersona - najlepszego biegacza w NFL i serca zespołu z Minnesoty - 2 dni temu zmarł tragicznie jego dwuletni syn. Według oficjalnych informacji Peterson zagra jednak jego forma psychofizyczna jest niewiadomą. Na szczęście w tym sezonie Vikings znacznie wzmocnili korpus skrzydłowych więc gra wikingów nie opiera się już na Petersonie tak jak przed rokiem.
Detroit Lions u Cleveland Browns
Typ: Detroit Lions
Lions według mnie będzie drużyną, która przerwie moją złą passę w spotkaniach Browns - jeszcze w tym sezonie nie udało mi się zarobić na meczu w którym występowała ekipa z Cleveland. Dziś pomarańczowi Browns grają bez swojego rozgrywającego i wracają do nominalnego Backupa Brandona Weedena, który jest bardzo słabym zawodnikiem a pozbawiony Trenta Richardsona (zesżłorocznego 1. wyboru w Drafcie) będzie miał mniejsze pole manewru. Lions jest ekipą ultraofensywną, Ich ostatni mecz Z Packers był do przewidzenia, ponieważ Green Bay ma bardzo mocną ekipę. W drużynie Lions sporym znakiem zapytanie jest to czy zagra ich najlepszy skrzydłowy Calvin Johnson, decyzja o jego występie zostanie podjęta dopiero podczas rozgrzewki. Myślę, że i bez niego ekipa z Detroit ma większe szanse za sprawią Reggie Busha, który w tym roku wzmocnił grę biegową Lions
Green Bay Packers u Baltimore Ravens
Typ: Green Bay Packers
Kurs: 1.73
Czyli najlepszy mecz o 19.00. Baltimore w ostatnich dwóch meczach miało poważne problemy z defensywą i po bardzo dobrym starcie stali się dużą niewiadomą. Ich forma jest niestabilna co dla Packers stanowi niemałą pożywkę ponieważ grają bardzo ofensywnie i w większości spotkań w tym sezonie zdobywali ponad 30 pkt. Po weekendzie przerwy widać, że poprawili grę w defensywie co w meczu z Lions było wyraźnie widać.
New Orleans Saints u New England Patriots
Kurs: 2.05
Tutaj nie dość, że gram przeciw swojej ulubionej drużynie to jeszcze widzę całkiem ładny kurs. Od samego początku moim faworytem byli Saints a kurs na nich tylko mnie zachęcił. Ekipa z Nowego Orleanu jest w bardzo wysokiej formie i skutecznie ogrywa kolejnych rywali i jest jedną z trzech niepokonanych w tym sezonie. Co do Patrsiots to niestety grają poniżej moich oczekiwań. Ostatni mecz przeciw Bengals był bardzo słaby i pierwszy raz od 5 lat nie zdobyli przyłożenia... To wszystko za sprawą słabej gry i słabej komunikacji między zawodnikami. Wiem, że po kontuzjach wracają Danny Amendola i Stevan Ridley. Ich forma jest jeszcze zagadką, ale nawet gdyby byli w najwyższej formie uważam, że Saints mają większy potencjał
Cincinnati Bengals u Buffalo Bills -> Cincinnati Bengals
St. Louis Rams u Houston Texans -> Houston Texans
AKO: 1.80
Stawka: 7/10
Najbardziej prawdopodobne wyniki tego weekendu, dodatkowo Bills bez najlepszego rozgrywającego
- Master
Gdyby nie Saints i ich przegrana 5 sekund przed końcem to byłbym w miarę zadowolony - a tak nie jestem i to bardzoCarolina Panthers u Minnesota Vikings
Typ: Minnesota Vikings
Kurs: 1.70
New Orleans Saints u New England Patriots
Cincinnati Bengals u Buffalo Bills -> Cincinnati Bengals
St. Louis Rams u Houston Texans -> Houston Texans
AKO: 1.80
Stawka: 7/10
Detroit Lions u Cleveland Browns
Typ: Detroit Lions
Green Bay Packers u Baltimore Ravens
Typ: Green Bay Packers
Kurs: 1.73
- Master
Totals
Pick: Over 48 1.91
spodziewałem się tutaj kanonady ze strony Saints, Przed chwilą podali informację, że Najlepszy biegacz Bills nie zagra a w ekipie Saints nie zagra bardzo dobrze grający skrzydłowy. Bills z większymi stratami, jednak spodziewam się otwartego meczu, obie drużyny lubią i potrafią zdobywać punkty, polecam handi na Saints
Dallas Cowboys at Detroit Lions
Spread
Pick: Detroit Lions -3 1.91
Cowboys bez najlepszego biegacza, Lions w najsilniejszym możliwym składzie. Prezentując podobną formę do zeszłotygodniowych zmagań powinni spokojnie wygrać zwłaszcza u siebie !
Miami Dolphins at New England Patriots
Spread
Pick: New England Patriots -6,5 1.87
Patriots po 8 tygodniach wreszcie maja najsilniejszy możliwy skład. Wnońcu zagrają najlepsi skrzydłowi i biegacz. Dziś może być wielki pokaz siły Patriots i na to liczę. Dolphins w sporym dołku.
San Francisco 49ers - Jacksonville Jaguars (Played in London, UK)
Totals
Pick: Over 40 1.91
Mecz w ramach NFL Europe, nie wierzę by był to zamknięty mecz. Jags walczą głównie o zdobycie kibiców w europie, podobnie Niners, będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony. A nic tak nie przyciąga fanów jak zdobywanie punktów
Pittsburgh Steelers at Oakland Raiders
Spread
Pick: Pittsburgh Steelers -2,5 1.91
.
- Master
Buffalo Bills at New Orleans Saints
Totals
Pick: Over 48 1.91
Miami Dolphins at New England Patriots
Spread
Pick: New England Patriots -6,5 1.87
San Francisco 49ers - Jacksonville Jaguars (Played in London, UK)
Totals
Pick: Over 40 1.91
Dallas Cowboys at Detroit Lions
Spread
Pick: Detroit Lions -3 1.91
Pittsburgh Steelers at Oakland Raiders
Spread
Pick: Pittsburgh Steelers -2,5 1.91
- Master
How many points will team 1 score?
Pick: Under 27,5
Kurs: 2.10
How many points will team 2 score?
Pick: Over 16
Kurs: 2.00
1st Half Totals
Pick: Under 21,5
Spread
Pick: St. Louis Rams +13
Węszę tutaj pomyłkę bukmachera i to poważną. Rams mają 3. defensywę w lidze. a Seahawks 6. według danych statystycznych będzie to zamknięty mecz. Bukmacherzy bagatelizują ofensywę Rams nie dając im większych szans. Myślę, że grając u siebie będą chcieli coś udowodnić, a wynik 16pkt jest śmieszny, powinni to osiągnąć max do 3 kwarty. To samo Spread, uważam, że mecz będzie należał do tych wyrównanych z przewagą jednego posiadania. Pozostałe undery stawiam ze względu na fenomenalną formę obu obron, są naprawdę w czołówce. Biorąc pod uwagę 4 i 2 ostatnie mecze Rams są na drugim miejscu, a Seahawks na 5.
- Master
- Master
Licba typów 17 Trafione 10 Zwroty 0 Przegrana 7
Stawka 75 Wygrane 78,82 Saldo 3,82 Yield 5,1%
NFL 2014
Licba typów 33 Trafione 21 Zwroty 0 Przegrana 12
Stawka 141 Wygrane 149,62 Saldo 8,62 Yield 6,1%
Ogółem
Licba typów 189 Trafione 100 Zwroty 0 Przegrana 89
Stawka 793 Wygrane 813,89 Saldo 20,89 Yield 2,63%
- Master
Spread
Typ: Cincinnati Bengals -3
Ofensywnie Bengals na wyskoim poziomie. Ostatnio 49:9 z Jets. Mają berdzo dobrą defensywę sklasyfikowaną na 8. miejscu w NFL co w połączeniu z 10. atakiem w lidze daje bardzo ciekawą i mocną kombinację. Z pewnością faworytem spotkania są Bengals za sprawą lepszego rozgrywającego i dwóch będących w wysokiej formie skrzydłowych. Dorzucając do tego naprawdę mocne wsparcie w postaci biegacza i dwóch Tight endów da bardzo dobry wynik w ofensywie. atak i obrona Dolphins na odległym 20. miejscu, jest to typowy ligowy średniak, mogą napsuć trochę krwi, ale mając słabsze drugie połowy nie powinni stworzyć nadmiernego zagrożenia ekipie Bengals.
- Master
Typ: Carolina Panthers -7,5
Panthers mają 5. obronę w lidze. Falcons mają problemy kadrowe, nie mają dobrego biegacza a dwóch najlepszych skrzydłowych nie zagra z powodu kontuzji. Panthers w pełnym składzie, ostatnio wygrywaja z bardzo dużą przewagą. Statystycznie mecz powinien szybko i w miarę gładko ułożyć się dla Panters, którzy mają bardzo zróżnicowany atak gdzie łączą nie tylko biegi i podania a dodają do tego bardzo zwrotnego rozgrywajacego, który często zaskakuje i sam bierze się za grę biegową. Defensywa Falcons takze jest w rozsypce o czym stanowi 28/32 miejsce w rankingu defensyw.
Tennessee Titans u St. Louis Rams
Typ: Tennessee Titans -3
Kurs: 1.95
Oglądałem w zeszłym tygodniu cały mecz Rams i zdecydowanie stwierdzam, że przegrają oni wszystkie mecze do końca sezonu. Rozgrywający ekipy z St, Louis jest totalnym dnem, a Rams nie mogą zakontraktować nikogo innego. Kontuzja rozgrywajacego totalnie zepsuła ich już i tak słabą grę. Dobra defensywa to nie wszystko. Tydzień temu rozgrywajacy zepsuł wygrany mecz, dziś będzie trudniej, ponieważ Titans muszą ten mecz wygrać jeśli chcą zrealizować plan minimum na ten sezon - awans do playoffs, a szansa ku temu jest spora - ich najwięksi przeciwnicy są w tym momencie dotknięci plagą kontuzji (Houston Texans) i mecz przeciwko tak słabej drużynie jak Rams może dać im znaczny feedback.
New Orleans Saints u New York Jets
Typ: New Orleans Saints -6,5
Saints to ofensywna petarda, która jest wycelowana w 26. defensywę w lidze. Dotknięci kontuzjami Jets są w stanie jedynie ukłuć, ale nie powalić. Nie mają klasowych zawodników w swoim składzie, a Saints z meczu na mecz udowadniają, że zeszłoroczny (niewykorzystany) potencjał dalej jest w tej drużynie. Lepszy atak i lepsza obrona po stronie Saints, przewaga na każdej pozycji powinna dać zwyciestwo przynajmniej jednym przyłozeniem.
Baltimore Ravens u Cleveland Browns
Typ: Baltimore Ravens -2
kurs: 1.87
stawka: 4/10
Cieżki do wytypowania mecz, brakuje jednoznacznych prognoz, ale patrząc na skład i starterów to jestem zmuszony grać na Ravens, ponieważ Browns są zdecydowanie w dołku i nie ma już śladu po fali zaskakujących zwyciestw. Dalej uważam, że ekipa pomarańczowych jest jedną z najsłabszych w całej lidze. To będzie mecz bardzo ważny, który może zaważyć o miejscu w fazie Playoffs, Ravens mają większy potencjał. To wicemistrz NFL.
Pittsburgh Steelers u New England Patriots
Typ: New England Patriots -6
Patriots wracają do formy. Nie dość, że grają u siebie, gdzie są piekielnie mocni to jeszcze mają na przeciw siebie najsłabszą defensywę w lidze. Według moich prognoz pierwszy raz w tym sezonie zabłyśnie jedna z największych gwiazd Pats -Rob Gronkowski, który wraca po kontuzji. Steelers w ostatnim meczu grajersko przegrali z raiders i nie wróżę im by zahrali dużo lepiej niż przed tygodniem. Mimo słabej drużyny ulegli dosyć zdecydowanie. Dziś zadanie o wiele trudniejsze, gdzie przeciwnikiem jest jedna z najlepszych drużyn w lidze, która przystępuje do mecz w praktycznie najsilniejszym składzie.
Indianapolis Colts u Houston Texans
Typ: Indianapolis Colts -1,5
1.91
Foster zagra. Houston mimo wszystko z dziurawa defensywa i brakami w ofensywie. Colts na fali, maja jedna z lepszych ofensyw.
- Master
Cincinnati Bengals u Miami Dolphins
Spread
Typ: Cincinnati Bengals -3
New Orleans Saints u New York Jets
Typ: New Orleans Saints -6,5
Baltimore Ravens u Cleveland Browns
Typ: Baltimore Ravens -2
stawka: 4/10
Atlanta Falcons u Carolina Panthers
Typ: Carolina Panthers -7,5
Tennessee Titans u St. Louis Rams
Typ: Tennessee Titans -3
Kurs: 1.95
Pittsburgh Steelers u New England Patriots
Typ: New England Patriots -6
Indianapolis Colts u Houston Texans
Typ: Indianapolis Colts -1,5
1.91
- Master
Pick: Detroit Lions -1,5
Kurs:1.85
Steelers mają jedną z najgorszych defensyw w lidze. zdecydowanie ogony. Dodatkowo w ataku nie wiedzie im się za dobrze. cała gra jest oparta na rozgrywającym, średnim rozgrywającym. Jeśli chodzi o Lions to oni są dla mnie jedną z najlepiej ofensywnie grających drużyn. Mają ogromny wachlarz możliwości jeśli chodzi o grę w ataku. Tym robią zdecydowanie różnicę. Dużo lepszy rozgrywający, skrzydłowi i biegacz. Taka ofensywa przeciwko takiej defensywie... to prawdopodobnie będzie wysokie zwycięstwo Lions.
Green Bay Packers at New York Giants
Pick: New York Giants -4,5
Packers są w dołku po utracie rozgrywającego. Giants mają szansę na Play Offy mimo marnego początku. Mają ogromną szansę na to by u siebie kontynuować serię wygranych, która przed meczem z osłabionymi Packers stoi na 3. Rezerwowy rozgrywający Packers gra niesamowity piach i na przeciw takiej drużynie jak Giants nie będzie mu łatwo. Giants w najmocniejszym możliwym składzie i w końcu w dobrej formie. Mają Packers na talerzu, trzeba tylko dopełnić formalności.
Oakland Raiders at Houston Texans
Pick: Over 41
Myślę, że to będzie otwarty mecz. Objawienie sezonu, czyli rozgrywający Texans jest zaskoczeniem dla każdej defensywy. Jest odważny i co najważniejsze bardzo dobrze podaje. Największą bolączką jest słaba postawa defensywy. Podobnie, a nawet powiedziałbym identycznie jest w ekipie Raiders. Uważam, że to będzie otwarty mecz ze względu na te dziury w defensywie, a w ataku obie drużyny mają naprawdę kim zdobywać punkty.
San Francisco 49ers at New Orleans Saints
Pick: Over 47,5
Bardzo ciekawe spotkanie na szczycie NFL. Dwie bardzo dobrze grające w ofensywie ekipy. Zdecydowanie lepsi wydają się być Saints i do tego grają u siebie. Praktycznie zawsze zdobywają ponad 30 pkt co bardzo cieszy biorąc pod uwagę ten typ. Niners też często nie pozostają dłużni i swoje przyłożenia dokładają.
- Master
Pick: Minnesota Vikings
Kurs:3.00.
Value,cłopaki z Vikings są co prawda poobijani, ale Packers grają bez rozgrywającego. Ich zmiennik rzuca częściej do przeciwnika niż do swoich zawodników. Dodatkowo Vikings są głodni zwycięstwa,mają na talerzu osłabioną drużynę, która jest potężnie przetrzebiona kontuzjami.
Carolina Panthers at Miami Dolphins
Pick: Carolina Panthers -4,5
Panters i Dolphins to na dzień dzisiejszy dwie różne ligi.Nadspodziewanie dobry sezon Panter stawia ichw gronie bardzo poważnych faworytów do Play Offów. W ostatnich 16 meczach Panthers mają jeden z najlepszych bilansów w lidze.Ten sezon jest dla nich świetny, bilans 7-3 jest już osiągnięciem planu minimum, a mamy jeszcze 7 kolejek ! Panters nie stracili przyłożenia w pierwszej połowie od początku sezonu jest to najlepszy bilans w całej lidze. Mają jedną z najlepszych formacji defensywnych w NFL i czerpią z tego garściami. To jest klucz do ich zwycięstwa mocna obrona i zaskakujący atak.
Tampa Bay Buccaneers at Detroit Lions
Pick: Detroit Lions -8
Bucs to najsłabszy zespół ligi, dostają baty od każdej kolejnej ekipy. Dziś grają z Lions na wyjeździe. Ekipa z Detroit wto w mojej ocenie jedna z najbardziej ofensywnych zespołów w lidze. Mają potężny korpus fensywny, le od najlepszych zespołów ligi dzieli ich defensywa. Niestety w tej materii Lions mają jeszcze wiele do dopracowania. Jednak dziś w meczu przeciwko słabym przeciwnikom powinni spokojnie wyjść na prowadzenie i pogłębiać je do samego końca. Każde kolejne zwycięstwo przybliża ich do Play Offów, a każdy zawodnik chce zdobywać jak najwięcej punktów.
Denver Broncos at New England Patriots
Pick: New England Patriots
Kurs: 2.10
Najlepszy mecz tego tygodnia. Patriots u siebie są praktycznie niepokonani. Przyjeżdża lider i najlepszy rozgrywający. Na przeciw siebie stanie dwóch QB, którzy już mają zagwarantowane miejsce w Hall of Fame. Brady i Patriots mają Bilans 12-6 przeciwko Drużynie prowadzonej przez Manninga, w tym 6-2 u siebie. Obie ekipy wystąpią w najsilniejszym skłądzie. Tutaj może zdarzyć się wszystko mecz powinien być na styku i rozstrzygnąć się w ostatnich minutach. Polecam grać over, jeśli znajdziecie linię poniżej 56
Dallas Cowboys at New York Giants
Pick: Over 44,5
Śmieszna linia, Cowboys i Giants to odwieczni rywale w walce o Playoffy, ich mecze należą do zacietych, a w tym sezonie mają poważne braki w obronie. To będzie mecz punkt za punkt, i w końcowym rozrachunku Giants powinni wyjść zwycięsko.
Indianapolis Colts at Arizona Cardinals
Pick: Indianapolis Colts
Kurs: 2.30
Kolejne value, ostatni mecz Colts na to wpłynął. przegrali 38-8 na własne życzenie. W moejej ocenie Colts mają lepszy zespół i Cardinals mogą jedynie sie skutecznie bronić by spróbować ukłuć.