Rennes - Nice 1 kurs :2,10
FRANCJA: Ligue 1 23.01.2008 20:30
Tabela może niespecjalnie przekonuje za tym typem choć Nice na wyjazdach gra słabo 2-4-4
a bramki to 6-9 ale braki kadrowe już bardziej przekonują .
Braki u gospodarzy :Echiejile (def)(kontuzja) prawdopodobnie zastąpi go nowy gracz Djibril Traoré.
U gości braki zdecydowanie większe: Koné ( kluczowy gracz ataku) Apam (def), Joseph-Désiré Job (fow), Drissa Diakité (mid) , Kanté (fow) wszyscy wyjechali na Puchar Narodów Afryki.
Bamogo (fow) -zawieszony ;Rool ( def),Hognon( def), Yahaya wszyscy kontuzje .
Stawkę dobierzcie samia tak poza tym to kursy na "1" idą w dół
Valuebets
- Bartuś
- Kalfi
- #Weteran

Hokej Austria
W Austrii mamy juz play offy, więc tutaj nikt nie kalkuluje i nie odpuszcza meczy.
Z tego co znalazłem to w ekipie z Salzburga nie zobaczymy kilku graczy,
Matthias Trattnig, Daniel Welser, Robert Lukas Reinhard Divis Patrick Maier Tych graczy raczej nie zobaczymy. spora grupa hokeistów też nie jest w 100% gotowa do gry, lecz wystąpia w meczu.Luki maja uzupełnić juniorzy
typ 1
kurs 2
stawka 4/10
- gks1971tychy
typ:1
kurs:6,5
stawka:1/10
W druzynie gosci nie zagra kilku podstawowych zawodnikow,podobno trener jest skolcony z zawodnikami gospodarze zagraja w najsliniejszym skladzie cale miasto szykuje sie ba ten mecz stadion bedzie wypelniony po brzegi.Znalazlem ta informacje na kilku forach dlatego glowy za ten mecz nie dam ale za grosze chyba warto sprobowac
- Bartuś
FINLANDIA: SML 24.01.2008 17:30
Stawka (raczej niska) 4/10
Jeśli chodzi o tabele to obie ekipy sąsiadują ze sobą tzn. Lahti jest 4 Blues -3.Za gospodarzami na pewno przemawia własne lodowisko z kolei goście to najlepsza drużyna na wyjazdach .Także na pierwszy rzut oka ciężki mecz i taki pewnie będzie jednak myślę że na korzyść gospodarzy.
W ekipie Blues Espoo zabraknie najlepszego strzelca R.Keller-a oraz innych wartościowych zawodników :Clark-a, K.Pikkarainen-a, Eaves-a, Grunn-a.
Myśle że gospodarze powinni sobie poradzić ale ze stawką radziłbym nie szaleć
U niektórych buków kursy na 1 idą w dół a na x oraz 2 w górę :Kursy
- Bartuś
Pelicans Lahti - Blues Espoo 1 kurs:2,00
FINLANDIA: SML 24.01.2008 17:30
Stawka (raczej niska) 4/10
Jeśli chodzi o tabele to obie ekipy sąsiadują ze sobą tzn. Lahti jest 4 Blues -3.Za gospodarzami na pewno przemawia własne lodowisko z kolei goście to najlepsza drużyna na wyjazdach .Także na pierwszy rzut oka ciężki mecz i taki pewnie będzie jednak myślę że na korzyść gospodarzy.
W ekipie Blues Espoo zabraknie najlepszego strzelca R.Keller-a oraz innych wartościowych zawodników :Clark-a, K.Pikkarainen-a, Eaves-a, Grunn-a.
Myśle że gospodarze powinni sobie poradzić ale ze stawką radziłbym nie szaleć
U niektórych buków kursy na 1 idą w dół a na x oraz 2 w górę :Kursy
WYNIK 2:1
- wilcek2
- Kalfi
- #Weteran

Timra - Mora
mecz 2 w tabeli Timry i ostatniej Mory. Kurs juz bardzo polecoiał na łeb na szyje bo był na poziomie 4. Coż moge powiedzieć timra ma kłopoty kadrowe , częsi zawodników jest kontuzjowana
...............mecze gole asysty punkty
32 Hahl, Riku CE 35 8 24 32
27 Pärssinen, Timo LW 32 11 14 25
3 Regin, Peter RW 39 7 12 19
17 Andersson, Johan CE 39 10 7 17
71 Hedström, Jonathan LW 27 7 6 13
29 Lotvonen, Kimmo LD 34 3 6 9
także chyba osłabienia są powazne proponuje typ 2 wraz z dogrywką
stawka 4/10
Black Wings Linz - Red Bulls Salzburg
Hokej Austria
W Austrii mamy juz play offy, więc tutaj nikt nie kalkuluje i nie odpuszcza meczy.
Z tego co znalazłem to w ekipie z Salzburga nie zobaczymy kilku graczy,
Matthias Trattnig, Daniel Welser, Robert Lukas Reinhard Divis Patrick Maier Tych graczy raczej nie zobaczymy. spora grupa hokeistów też nie jest w 100% gotowa do gry, lecz wystąpia w meczu.Luki maja uzupełnić juniorzy
typ 1
kurs 2
stawka 4/10
- Kalfi
- #Weteran

mecz dopiero na poniedziałek ale już teraz podaje byście zwrócili na niego uwage a i może Treliusz coś sie dowie na jego temat przy jakiejś okazji. otóz w zeszły weekend drużyna gospodarzy była typowana do zwyciestwa prze treliusza, dzisiaj ja ja stawiam w swietle faworyta. Ionikos jest jednym z kandydatów do awansu w tym sezonie do pierwszej ligi i jest to drużyna solidna ect ale goście mają problemy finansowe, podobno czes zawodników opusciła klub i zdarzyło się odwołać kilka treningow w tej ekipie. kurs chyba w granicach 1,7 bedzie zepewne spadał tylko naprawde tutaj trzeba byc ostozny bo jak to trelusz mówi ze może być kontra na ten mecz i bedzie pozmaiatane
- wilcek2
- Bartuś
ANGLIA: League One 26.01.2008 16:00
Stawka:3/10
Sprawa ma się tak trener gospodarzy nie będzie mógł skorzystać z kilku graczy i tak naprawdę braki są dość poważne :
Na 100% nie zagra podstawowy lewo skrzydłowy Chris Shuker który jest jednym z filarów ekipy Tranmere ( warto dodać także że 2 lewo skrzydłowego Tranmere nie posiada) ,nie wystąpi także napastnik Steve Davies, nie wystąpi także Paul McLaren -pomocnik oraz czołowy strzelec Chris Greenacre (choć sprawa 2 ostatnich nie jest jeszcze przesądzona jak mówi trener raczej nie zagrają).U gości nie ma znaczących osłabień .
Jeśli chodzi o tabele to gospodarze są 9 , Yeovil -10 Nawet obie drużyny mają taki sam bilans meczowy 10-7-10 i wobec tych kontuzji gospodarzy uważam że warto zagrać ten mecz .
Ja próbuje to takim kursie a Wy zdecydujcie sami .
Kursy
- Bartuś
ANGLIA: League Two 26.01.2008 16:00
Stawka 7/10
Kursy na ten mecz zachowują się różnie u niektórych buków lecą w dół na "1" niektóre firmy
z kolei dają mniejszy kurs na X oraz 2 i wydaje mi się że spodek kursów na remis oraz na Rochdale jest spowodowany tym że Milton Keynes ostatnie 2 spotkania przegrało. Z tego co wyczytałem trener MK Dons jest rzekomo mistrzem motywacji i po 2 porażkach gospodarzy motywacji wśród piłkarzy nie powinno dziś zabraknąć .Na pewno będą chcieli się pokazać z dobrej strony po tych dwóch wpadkach z Barnet i Wrexham i dziś właśnie będą mieć bardzo dobrą okazję ku temu ponieważ do składu wraca napastnik Kevin Gallen i przypominam że do klubu ściągnięto nowego zawodnika (napastnika) który dziś także ma zagrać więc taka zdrowa konkurencja powinna dobrze wpłynąć. Innym powodem myślę że warto postawić na gospodarzy jest bardzo duże osłabienie linii napadu Rochdale bowiem nie zagrają dziś dwaj najskuteczniejsi napastnicy Glenn Murray'a - 9bramek - przechodzi do Brighton , a Chris Dagnall 3 bramki w 6 meczach leczy kontuzje.
Kursy
- Bartuś
FINLANDIA: SML 26.01.2008 16:00
Stawka 7-8/10
Sprawa jest prosta kursy na gości zdecydowanie w dół jeden buk z tego co widzę ma już nawet 1,55 jak dla mnie zdecydowanym faworytem są goście .Hämeenlinna (12 pozycja) chyba już odpuściła sezon bo sprzedali swoich dwóch najlepszych zawodników : napastnika J.Anderssona 42m 11+13 oraz pierwszego bramkarza A.Chiodo 36m 0,912 obron .
Wczoraj jeszcze "pozbyli" się napastnika P.Tuominena 36m 6+11 co prawda oddali go za dwóch innych graczy ale ich umiejętności na pewno nawet nie są porównywalne z tymi jakie posiada P.Tuominen.Jeden z nich dziś gra pierwszy mecz po kontuzji
Ponadto kontuzjowani są nadal :Lundberg, K.Nurminen, Loikas,R.Andersson, Palomaki,A.Uuskartano ( istotni gracze) .
Klub kupił co prawda kilku zawodników ale ich klasa jest o wiele niższa od tych których sprzedali.
Biorąc pod uwagę że dziś bronił będzie 2 bramkarz jest sporo kontuzji, nie będzie już sprzedanych napastników , będą grać nowi nie występujący ,niezgrani gracze to myślę że
spokojnie można grać .
Panowie do dzieła bo Kursy lecą w dół
- GrzechuTG
- -#VIP

Wydaje mi się ze bardzo atrakcyjny meczyk Kamerun po wpadce z Egiptem musi to spotkanie wygrać bo jeśli zremisuje albo przegra to może to oznaczać odpadnięcie z turnieju i prawdopodobnie tak się stanie bo Zambia będzie już miała 4pkt a Egipt zapewne też zwycięży i będzie miał komplet 6 pkt a w ostatnim meczu oba zespoły mogą zagrać na remis aby pozbyć się Kamerunu z dalszej rywalizacji. Dlatego też uważam ze Kamerun zrobi wszystko aby to spotkanie wygrać.
- gks1971tychy
- wilcek2
montichiari - sisley 1 do pierwszego seta 1.85
- byly_moderator
- wilcek2
właśnie mi pewien koles napisał o meczu w siate włoską do pierwszej seta, mezc zaczyna sie za 10 min, nie wiem co myśleć o tym. Koles pisał ze ma mecz ustawiony, chciał 20zł ale napisałem ze kota w worku nie biore i jesli sie sprawdzi jego typ to moze kupie nastepneco o tym myslicie?? kurs 1.85 na bwin-brak-polskiej-licencji!.
montichiari - sisley 1 do pierwszego seta 1.85
"nastepne" to Ja ;pnastepne 18:58:28
mowisz ze masz jeszcze jedna ustawke?
fgdfg 18:58:46
tak
fgdfg 18:58:50
ale nie za darmo
fgdfg 18:58:56
prawdziwa
fgdfg 18:59:04
bo przeciez tej nie dalem na serio
- Bartuś
Tranmere - Yeovil 2 kurs: 3,55 betsson-brak-polskiej-licencji!
ANGLIA: League One 26.01.2008 16:00
Stawka:3/10
Sprawa ma się tak trener gospodarzy nie będzie mógł skorzystać z kilku graczy i tak naprawdę braki są dość poważne :
Na 100% nie zagra podstawowy lewo skrzydłowy Chris Shuker który jest jednym z filarów ekipy Tranmere ( warto dodać także że 2 lewo skrzydłowego Tranmere nie posiada) ,nie wystąpi także napastnik Steve Davies, nie wystąpi także Paul McLaren -pomocnik oraz czołowy strzelec Chris Greenacre (choć sprawa 2 ostatnich nie jest jeszcze przesądzona jak mówi trener raczej nie zagrają).U gości nie ma znaczących osłabień .
Jeśli chodzi o tabele to gospodarze są 9 , Yeovil -10 Nawet obie drużyny mają taki sam bilans meczowy 10-7-10 i wobec tych kontuzji gospodarzy uważam że warto zagrać ten mecz .
Ja próbuje to takim kursie a Wy zdecydujcie sami .
Kursy
Milton Keynes Dons - Rochdale 1 kurs:1,80
ANGLIA: League Two 26.01.2008 16:00
Stawka 7/10
Kursy na ten mecz zachowują się różnie u niektórych buków lecą w dół na "1" niektóre firmy
z kolei dają mniejszy kurs na X oraz 2 i wydaje mi się że spodek kursów na remis oraz na Rochdale jest spowodowany tym że Milton Keynes ostatnie 2 spotkania przegrało. Z tego co wyczytałem trener MK Dons jest rzekomo mistrzem motywacji i po 2 porażkach gospodarzy motywacji wśród piłkarzy nie powinno dziś zabraknąć .Na pewno będą chcieli się pokazać z dobrej strony po tych dwóch wpadkach z Barnet i Wrexham i dziś właśnie będą mieć bardzo dobrą okazję ku temu ponieważ do składu wraca napastnik Kevin Gallen i przypominam że do klubu ściągnięto nowego zawodnika (napastnika) który dziś także ma zagrać więc taka zdrowa konkurencja powinna dobrze wpłynąć. Innym powodem myślę że warto postawić na gospodarzy jest bardzo duże osłabienie linii napadu Rochdale bowiem nie zagrają dziś dwaj najskuteczniejsi napastnicy Glenn Murray'a - 9bramek - przechodzi do Brighton , a Chris Dagnall 3 bramki w 6 meczach leczy kontuzje.
Kursy
Hämeenlinna - Tappara 2 kurs: 1,75 ( na Chance kurs jeszcze 2,10)
FINLANDIA: SML 26.01.2008 16:00
Stawka 7-8/10
Sprawa jest prosta kursy na gości zdecydowanie w dół jeden buk z tego co widzę ma już nawet 1,55 jak dla mnie zdecydowanym faworytem są goście .Hämeenlinna (12 pozycja) chyba już odpuściła sezon bo sprzedali swoich dwóch najlepszych zawodników : napastnika J.Anderssona 42m 11+13 oraz pierwszego bramkarza A.Chiodo 36m 0,912 obron .
Wczoraj jeszcze "pozbyli" się napastnika P.Tuominena 36m 6+11 co prawda oddali go za dwóch innych graczy ale ich umiejętności na pewno nawet nie są porównywalne z tymi jakie posiada P.Tuominen.Jeden z nich dziś gra pierwszy mecz po kontuzji![]()
Ponadto kontuzjowani są nadal :Lundberg, K.Nurminen, Loikas,R.Andersson, Palomaki,A.Uuskartano ( istotni gracze) .
Klub kupił co prawda kilku zawodników ale ich klasa jest o wiele niższa od tych których sprzedali.
Biorąc pod uwagę że dziś bronił będzie 2 bramkarz jest sporo kontuzji, nie będzie już sprzedanych napastników , będą grać nowi nie występujący ,niezgrani gracze to myślę że
spokojnie można grać .
Panowie do dzieła bo Kursy lecą w dół
Powiem tak jest mi bardzo głupio bo żaden mecz nie wszedł o ile pierwszy typ był dość ryzykowny to już te dwa kolejne były przynajmniej wydawały mi się dobre.Naprawdę te wyniki są dla mnie duuużym zaskoczeniem sam wtopiłem sporo kasy w te mecz i jest mi podwójnie przykro że je tu podałem i żaden nie wszedł jedyne co mogę zrobić w tej sytuacji to przerosić Tych co grali te mecze .
Rezultatów tych nie mogę zrozumieć ja np.Rochdale grając w 10 od 13' mogło wygrać z Milton Keynes Dons nie mając 2 najlepszych strzelców. No nic nie ma co się tłumaczyć sory chłopaki .
- Bartuś
początek 17:00 (Bandy MŚ)
Nie znam się na tym kompletnie dyscyplina to "BANDY " kurs chyba będzie szedł w dół bo np. na betsson-brak-polskiej-licencji! jest 10 zł a przykładowo na bwin-brak-polskiej-licencji! jest już tylko 8,30
Rzekomo na 15 graczy aż 8 jest chorych czyli proste zostaje tylko 7 zawodników do gry
Nie wiem róbcie co chcecie ale myślę że warto za ryzykować po kursie 10zł
- Bartuś