Valuebets
- kr0pka
- Bartuś
Co do tego spotkania to także widziałem na pewnym forum o tym info koleś tam pisał o poprzednim meczu Jankovic z Rumunką Gallovits i podobno Jelena nie wytrzymuje kondycyjnie i w 2 secie po dłuższych akcjach cały czas kucała by odetchnąć.Ogólnie jej gra nie wyglądała najlepiej podobno tylko przebijała piłki nie stosowała żadnych mocnych uderzeń i wygrała tylko dla tego że Rumunka nie potrafiła wykorzystać tego bo grała cały czas środkiem kortu nic na boki a jak była jakaś piłka na bok to Jelena nawet do niej nie startowała.
Więc jest spore prawdopodobieństwo że Jelena przegra.
To mój 700 post mam nadzieję że będzie szczęśliwy
Pozdro.
- jarek1
- #Weteran

Gospodarze przystąpią do tego meczu osłabieni, nie zagrają: Hedström, Hynning i Pärssinen. Natomiast w ekipy gości do składu powraca bardzo ważny zawodnik Tomi Kallio, jeśli chodzi o absencje w ekipie Frölunda to zabraknie jedynie Söderholm`a. Goście pod wodza nowego trenera spisuja sie dobrze (4-1-1) i wydaje mi sie ze po takim kursie mozna zaryzykowac i postawić na wygrana gosci.
Ps. Treliusz co sądzisz o tym typie
- Bartuś
- byly_moderator
- jarek1
- #Weteran

Timrå - Frölunda 2 2.9 @ Nordicbet![]()
Gospodarze przystąpią do tego meczu osłabieni, nie zagrają: Hedström, Hynning i Pärssinen. Natomiast w ekipy gości do składu powraca bardzo ważny zawodnik Tomi Kallio, jeśli chodzi o absencje w ekipie Frölunda to zabraknie jedynie Söderholm`a. Goście pod wodza nowego trenera spisuja sie dobrze (4-1-1) i wydaje mi sie ze po takim kursie mozna zaryzykowac i postawić na wygrana gosci.
Timra - Frolunda 4-3
Tym razem nie wyszło, szkoda bo początek był udany i myślałem ze coś z tego będzie.
Następnym razem jak coś podam, postaram sie aby typ był już na plus
Ps. Obyśmy rano byli w lepszych humorach
- Bartuś
miejmy nadziejęPs. Obyśmy rano byli w lepszych humorach
{rzy okazji przypominam o meczu Coca Cola 1 Liga Treliusz poparł typ więc powinno być dobrze(pisze o tym , mecz dopiero w sobote ale znajdował się 2strony wstecz więc może nie każdy z Was widział )
Leyton Orient - Luton 1 kurs:1,70
(sobota 19.01. godz.16:00)
Niestety jeszcze nie ma kursów na ten mecz jednak typ podaje już dziś bo za pewno kursy będą mocno spadać .Luton-klub obecnie jest w rozsypce ,mają straszne problemy ,sztab szkoleniowy na czele z trenerem (Kevin Blackwell) złożył swoją rezygnację ponadto klub sprzedaje zawodników w sumie aż 5 m.in. dwie gwiazdy drużyny
- Kalfi
- #Weteran

Powiem tak, nie wiem co i jak, ale tego zakladu nie ma już na gamebookers-brak-polskiej-licencji! i nie wiem czy jeszcze go gdzieś znajdziecie, jesli tak to warto tutaj zagrać na gospodarzy. Goście maja problemy ze skladem także do dzieła.Informacja nie jest pewna zaraz poszukam , który buk proponuje ten zakład
typ 1
kurs 2,1
nie ma zakładu na bwin-brak-polskiej-licencji!, na gamebookers-brak-polskiej-licencji!
ale znalazłem na bet at home ,expekt-brak-polskiej-licencji! oraz unibet-brak-polskiej-licencji!
chyba warto postawić tu jakieś drobne mecz w niedziele godzina 14.00
- byly_moderator
- Bartuś
(18.01.2008 20:00)
W Cannes bardzo duże braki kadrowe zabraknie dziś : Blayac, Chatila, Lello, Yahiaoui, De Magalaes, Salin, Carrat( chyba kontuzje) praz Losilla ,Lafon ,Verdier. (kartki)
Może ktoś potwierdzić info ? Bo tak jak mówiłem mecze znalezione nie wiem na ile prawdziwe ale podobno prawda.
@EDIT Treliusz info z pewnego forum bukmacherskiego gdzie ostatnio szukam właśnie takich typów jeśli chcesz to nie ma problemu podam adres koleś który podawał już mecze miał nawet niezłą skuteczność podał kiedyś też ten mecz który TY kiedyś podałeś z tenisa no typy mu nawet wchodziły z tego co czytałem no ale skoro tak mówisz to lepiej nie grać tego meczu .
@EDIT2 info niesprawdzone nie ruszać meczu
- byly_moderator
Nie wiem skąd masz to info, ale słyszałem że to jest podpucha z tymi kontuzjami, więc radze być ostrożnym. Ja tam we Francji zorietowany nie jestem, ale poprostu takie glosy slyszalem.BarteKKK17 pisze:Calais - Cannes 1 kurs :2,30 (3 liga francuska)
(18.01.2008 20:00)
W Cannes bardzo duże braki kadrowe zabraknie dziś : Blayac, Chatila, Lello, Yahiaoui, De Magalaes, Salin, Carrat( chyba kontuzje) praz Losilla ,Lafon ,Verdier. (kartki)
Może ktoś potwierdzić info ? Bo tak jak mówiłem mecze znalezione nie wiem na ile prawdziwe ale podobno prawda.
- byly_moderator
Wczoraj mój serbski brat polecił ten typ, sporo braków u gości, kilka zawieszeń za kartki, kilka kontuzji....Kalfi pisze:Aigaleo - Pierikos Katerini
Powiem tak, nie wiem co i jak, ale tego zakladu nie ma już na gamebookers-brak-polskiej-licencji! i nie wiem czy jeszcze go gdzieś znajdziecie, jesli tak to warto tutaj zagrać na gospodarzy. Goście maja problemy ze skladem także do dzieła.Informacja nie jest pewna zaraz poszukam , który buk proponuje ten zakład
typ 1
kurs 2,1
nie ma zakładu na bwin-brak-polskiej-licencji!, na gamebookers-brak-polskiej-licencji!
ale znalazłem na bet at home ,expekt-brak-polskiej-licencji! oraz unibet-brak-polskiej-licencji!
chyba warto postawić tu jakieś drobne mecz w niedziele godzina 14.00
- Raja
- #Weteran

Willem jeszcze nie wygrał na wyjeździe. Kurs na 1 ok 1.80NAC Breda zagra bez 6 kontuzjowanych zawodników ale tylko jeden z nich (Ronnie Stam) grał w ostatnim pucharowym meczu z Ajaksem (4-2) a więc gospodarze dzisiaj przeciwko Willem II wystawią niemalże tą samą "jedenastkę" co w tamtym pojedynku. O wiele gorzej przedstawiają się absencję w szeregach Willem II . Goście na Fujifilm Stadium w Bredzie muszą radzić sobie bez swojego najlepszego strzelca Rydell Poepon (FOR 19/7) który zdobył 4 bramki w ostatnich 2 meczach, oraz podpory drugiej linii Jens Janse (MID 19/0). Obaj pauzują za kartki. Poza tym, pod znakiem zapytania stoi też występ Arjan Swinkels (FOR 18/1) który musiał opuścić boiska w ostatnim meczu z Rodą (1-1) oraz na pewno wypadają z gry Demouge (FOR 13/2) i rezerwowy ofensywny pomocnik Douglas (MID 8/0). W tej sytuacji, Willem przyjeżdża do Bredy praktycznie bez "siły rażenia".
Edit: ja proponuje under2.5
- Bartuś
BarteKKK17 pisze:Leyton Orient - Luton 1 kurs:1,70
(sobota 19.01. godz.16:00)
Niestety jeszcze nie ma kursów na ten mecz jednak typ podaje już dziś bo za pewno kursy będą mocno spadać .Luton-klub obecnie jest w rozsypce ,mają straszne problemy ,sztab szkoleniowy na czele z trenerem (Kevin Blackwell) złożył swoją rezygnację ponadto klub sprzedaje zawodników w sumie aż 5 m.in. dwie gwiazdy drużynyavid Edwards,Coyne.Ewidentnie w klubie dobrze się nie dzieje.
No i udał mi się debiut w tym temacie
- byly_moderator
Opinia włoskiego typera:
"Lanciano ma wielkie kłopoty. Trener odszedł a gracze nie otrzymują zapłaty od 3 -4 misięcy.! 4 graczy opuściło klub i myślę, że w niedzielę jest to dobry zakład przeciwko Lanciano. Oni zagrają prawdopodobnie z wszystkimi graczami 1. składu oprócz tych 4 co odeszli przeciwko Samb. Samb znalazło kilku dobrych graczy na transferowym rynku.To jest rodzaj derbów: miasta leżą bardzo blisko siebie. Trzeba zauważyć że klub jest praktycznie na przepaści :prezydent odszedł i jest tam teraz prawnik.''
Opinia zawodnika Lanciano (kolega mojego Serba):
"myślę, że zagram... ale nie dbam o drużynę i mecz... część moich kolegów z drużyny jest także niezadowolonych i nie opuściłem drużyny z prywatnych powodów... ale poszedłem do prawnika i złożyłem zażalenie na klub... oni zawsze nam coś obiecywali... w przyszłym tygodniu na pewno znajdę nowy klub... więc..."
- Raja
- #Weteran

Raja pisze:Cytat:
NAC Breda zagra bez 6 kontuzjowanych zawodników ale tylko jeden z nich (Ronnie Stam) grał w ostatnim pucharowym meczu z Ajaksem (4-2) a więc gospodarze dzisiaj przeciwko Willem II wystawią niemalże tą samą "jedenastkę" co w tamtym pojedynku. O wiele gorzej przedstawiają się absencję w szeregach Willem II . Goście na Fujifilm Stadium w Bredzie muszą radzić sobie bez swojego najlepszego strzelca Rydell Poepon (FOR 19/7) który zdobył 4 bramki w ostatnich 2 meczach, oraz podpory drugiej linii Jens Janse (MID 19/0). Obaj pauzują za kartki. Poza tym, pod znakiem zapytania stoi też występ Arjan Swinkels (FOR 18/1) który musiał opuścić boiska w ostatnim meczu z Rodą (1-1) oraz na pewno wypadają z gry Demouge (FOR 13/2) i rezerwowy ofensywny pomocnik Douglas (MID 8/0). W tej sytuacji, Willem przyjeżdża do Bredy praktycznie bez "siły rażenia".
Willem jeszcze nie wygrał na wyjeździe. Kurs na 1 ok 1.80
Edit: ja proponuje under2.5
Można powiedzieć że trafiłem