Eurowizja
- Berba
- -#Site Admin

Za duzo wyjazdow ostatnio, nie mialem jeszcze czasu nic przeanalizowac
- Paul Pierce
- Berba
- -#Site Admin

Ten kurs niestety juz polecial, ale wciaz jest sporo 3-5% surebetow
NP. Niemcy 3.43 w pinnacle-brak-polskiej-licencji! vs Wlochy (1.5 bwin-brak-polskiej-licencji!).
Albo Azerbejdzan 1.45 w Marathonbet vs Rosja 3.42 w pinnacle-brak-polskiej-licencji!.
Jedynym problemem sa limity - pinnacle-brak-polskiej-licencji! zmienia kurs po 100$, Marathon po ok 300 eur, bwin-brak-polskiej-licencji! pozwala stawiac 40 eur (przynajmniej mi
Do wyliczenia odpowiednich proporcji stawek mozecie uzyc tego: http://en.surebet.com/calculator
Jakies typy na dzisiejszy polfinal i final pewnie podam. Na razie tylko zajawka dla tych ktorzy sami chca polowac na dobre kursy - moim czarnym koniem w finale jest Czarnogora (obecnie kurs na zwyciestwo 201), Polska (tez ok 200) i Hiszpania (ok 100). Stawianie na zwyciestwo byloby moze przesada, ale na top10 mozna juz sie pokusic. I z drugiej strony - zupelnie nie rozumiem zachwytow nad 2 i 3 faworytem bukow, czyli Armenia i Holandia - moim zdaniem sa mocno przewartosciowane (4.3 i
Dałem awans Gruzja po 6.10 i Macedonia po 4.35 wczoraj za grosze ale dałem.
Do tego brak awansu dla Słowenii oraz awans Litwy. Pograłem to czytając wczoraj to http://eurowizja.org/index.php?p=5075 Także jak coś to się nie śmiej
Co sądzisz?
Czekam też na Twoje typy ( mam nadzieje że w miarę szybko podasz ) na półfinał oraz na finał
- Berba
- -#Site Admin

Brak awansu dla Litwy - zgoda. Slowenia - mam mieszane uczucia wiec odpuszcze.
- Anderson89
- -#VIP

Holandia super kawałek tak jak Czarnogóra i San Marino i Ukraina, takie czarne koniec.
Szwecja faworyt nr 1 dla mnie do wygrania.
Na dzis Gruzja, Macedonia i Białoruś bo kursy warte gry
- Paul Pierce
- Berba
- -#Site Admin

Dzis moim zdaniem awansuja
Malta
Izrael
Norwegia
Polska
Austria
Finlandia
Irlandia
Grecja
Słowenia
Rumunia
Value widze w graniu przeciwko Litwie i Białorusi. Szanse Szwajcarow oceniam na 50% wiec tu tez jest value - szczegolnie jak sie ich by znalazlo w parze np z Polska
Swoja droga to Polakow po kursie 1.5 kupuje do oporu.
Par na dzis nie znalazlem, gram wiec cos takiego
Polska awansuje 1.45 , 50j
Szwarjcaria nie awansuje 3.2 10j
Bialorus nie awansuje 1.8 20j
Litwa nie awansuje 1.78 30j
Paul Pierce, dla mnie Malta raczej pewna, nie widze tu Value
- Berba
- -#Site Admin

Szwarjcaria nie awansuje 3.2 10j = -10
Bialorus nie awansuje 1.8 20j = -20
Litwa nie awansuje 1.78 30j = +23,4
Czyli 16j na plus i 8/10. Bez szalu. Kto do cholery glosuje na Białorus?
- Anderson89
- -#VIP

- Berba
- -#Site Admin

Anderson89, jak kto kto glosuje? Grender!
Szybkie plany na final. Top 10:
CZarnogora kurs 6.0+
Polska 8.0+
Austria 2.5+
Hiszpania 3+
- Anderson89
- -#VIP

- Berba
- -#Site Admin

Ruminia - podoba mi sie kurs. Sam tez to pewnie zagram
Wegry - Holandia. Ja tu gram odwrotnie po 2.5 przeciw Holandii
Najlepszy kraj top5 Hiszpania - Na granicy value. Mi podobaja sie tez Wlochy, a buki widza cos w UK.
BTW - masz duzo racji mowiac w tym ze troche sie od show odchodzi. To glownie dlatego ze 50% oceny to jest teraz jury, a nie tak jak bylo tylko televoting.
- rytelson
- Berba
- -#Site Admin

Holadna nie wygra 1.2 - stawka do oporu!
Czy jakis kraj otrzyma 0 punktow. Nie. 1.15 - stawka do oporu
Austria - Holandia, Austria 1.7 - 15j
Polska - Bialourus, Polska 1.41 - 25j
Slowenia - Czarnogora, Czarnogora 1.91 - 11j
Hiszpania bedzie w top 10 - 4.0 2j
Czarnogora w top10 - 9.0 - 1j
Na razie najlepsza oferte ma Marathon i betsson-brak-polskiej-licencji!
Dorzuce na pewno jeszcze cos na Hiszpanie, CZarnogore, Polske. I cos przeciw Holandii
- Paul Pierce
Specials / Eurovision Song Contest / Final. Match-Ups / Austria vs Netherlands / Head To Head - Austria @ 1.63
Specials / Eurovision Song Contest / Final. Match-Ups / Slovenia vs Montenegro / Head To Head - Montenegro @ 1.85
Moje pytanko Berba wrzucisz coś jeszcze? Bo o 17 wybywam a coś bym zagrał
- Berba
- -#Site Admin

UK poza top5, 1.6 16j
UK poza top3 1,25 20j
Hiszpania w top13 2.1 16j
Azerbajdzan lepszy niz Ukraina 2.6 2j
Przerobilem tez mojego surebeta Niemcy - Francja. Moim zdaniem duzo lepi sa Niemcy, wiec jesli trafie ich po kursie 2.16 to bedzie +++, a jesli Francja - bedzie zwrot. Wiec i ten zaklad moge polecic
Paul Pierce, oba bym odpuscil. Armenia mi sie podoba o wiele bardziej niz Austria, a Holandia bardziej niz Szwecja. Buki i publika beda widziec to inaczej wiec moze byc roznie. Kursy niewarte ryzyka.
PS. Warto stawiac na Wlochy, ale nie udalo mi sie ich znalezc w zadnej fajnej parze a ze beda w top10 to jednak przesada
- Paul Pierce
- Berba
- -#Site Admin

Za to bedzie kilka komentarzy. Dosc istotnych z punktu widzenia kolejnych lat.
Zacznijmy od tego ze Eurowizja nie jest taka jaka byla kiedys. Bo za moich dawnych czasow audiotele rulez. Wystarczylo przeanlizowac mape geopolityczna i bang - wynik jest. Odkad jednak 50% glosow to jury - sprawa sie komplikuje. I tu prosty przyklad - ilu z was powiedzialo ze Polska emigracja w UK czy Irlandii ro ch**e? Ja przeklinalem przez 5 minut (albo i plus 5+) ale po konkursie zaczalem analizowac dokladne wyniki. I co sie okazalo? Zarowno w UK jak i w Irlandii w audiotele mielismy 1 miejsce (!!!!!!). Za to Jury z tych krajow dalo nam 25/26 i 26/26 miejsce. Co usredniajac dalo nam 0 punktow. WTF? Nie lubia nas w Europie.........
Mysl kolejna - "jestem pedalem, wlasnie sie dowiedzialem". Moja zona cisnie ze mnie lacha caly wieczor przez przebitki telewizyjne - wsrod publiki pod scena 6/7 do faceci. Z czego 1/4 to kolesie ktorzy sie obejmuja i caluja. C'mon czy jestem ostatnim hetero ktory lubi Eurowizje? Patrzac na dzisiejsze wyniki jestem w statnie w to uwierzyc. By kobieta z broda wygrala? What? Brzmi jak jakis abstrakcyjny dowcip.... Zal.pl
I jeszcze, analizujac glosy z poszczegolnych Panstw. Tak sobie siedzialem z mysla "gdzie mieszkaja dziwaki'. Cala zachodnia Europa dala top punkty Austriii. What? Ludzie, to byla fajna piosenka, ale bez przesady. Poludniowa Europa i wschod - tez zadziwiajaco duzo panst tu pnktowalo. Taki kurcze sensomert pedalstwa nam wyszedl. Powiem wam szczerze ze juz dawno nie poczulem sie tak dumn jak w tym momenicie gdy my temu gownu dalismy 0 punktow. Dziekuje Polsko.
Ale idac dalej, czy my jestesmy normalni? Bo zobaczcie, skoro tyle panstw daje 12 puntkow kolesiowi z broda (pannie z broda? Kur%#$ jak to cos nazywac?) a Polska robi sie jedynym przyladkiem normalnosci to trzeba sie zastanowic - co z nami jest nie tak? Nie kumamy trendow? Stajemy sie mantalnym zasciadkiem Europy? WTF, co z nami jest zle? Bo przeciez musi byc zle skoro odstajemy od reszty Europy ?
Ergo - koniec ku$#a swiata. Europe Gender sprawia ze czuje sie mniejszoscia. Od lat nie czulem sie Polakiem (taki styl zycia), ale dzis jestem wdzieczny naszemu zasciankowemu stylowi zycia. Dziekuje Polsko. Kto by pomyslal ze to tylko u nas jest normalnie.
PS. Jak znajde jakies media ktore przedstawi 13 miejsce Polski jako porazke a nie sukces - zbanuje. Gratulacje Cleo & Donatan. Jak na nasze mozliwosci to prawdziwy wyczyn. Slowianki rzadza! A niech sobie reszta zazdrosci albo stuka kolesia przebranego za panne!