Typy Karol(LP)

Najlepsze typy i analizy, stworzone przez zespół ekspertów z naszego forum. Duże zyski GWARANTOWANE! Dostęp otwarty!
Zablokowany
Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 10-10-2010, 21:46

Orlando Magic - New Orleans Hornets 11.10 00:00

Typ:New Orleans Hornets
Kurs:3.3
Bukmacher:bwin-brak-polskiej-licencji!
Stawka:4j

Golden State Warriors - Sacramento Kings 11.10 04:00

Typ:Sacramento Kings
Kurs:2.9
"Dumny z bycia pyrą, z tego żem się tu wychował"

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 12-10-2010, 19:24

Orlando Magic - New Orleans Hornets 11.10 00:00

Typ:New Orleans Hornets :minus:
Kurs:3.3

Golden State Warriors - Sacramento Kings 11.10 04:00

Typ:Sacramento Kings :minus:
Kurs:2.9
-8j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 12-10-2010, 19:38

Phoenix Suns - Utah Jazz

Typ: Utah Jazz
Kurs:3.36
Bukmacher:pinnacle-brak-polskiej-licencji!
Stawka:6j

Bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie , kursy wystawione przez bukmacherów na zespoł Jazz w mojej opini są zaskakujące , patrząc ogólne na zespoły uważam że Jazz są zdecydowane lepszą ekipą , wiadomo są to spotkania przed sezonowe więc zaangażowania na 100% nie ma co się spodziewac . Gracze Utah wygrali dwa ostatnie spotkania z Portland , niezły mecz Derona i Millsapa , zawiodła skutecznośc szczególnie u tego pierwszego , drugi mecz to już dobra gra Fesenko . Słońca po dwóch porażkach z Kings oraz Raptors , obudzili się w meczu z Mavs i wygrali 98-90 , słaby mecz po względem skuteczności , a po drugie w Dallas nie grał Dirk oraz Terry . Powinno byc dobrze ;)

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 13-10-2010, 08:52

Phoenix Suns - Utah Jazz

Typ: Utah Jazz :plus:
Kurs:3.36

Bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie , kursy wystawione przez bukmacherów na zespoł Jazz w mojej opini są zaskakujące , patrząc ogólne na zespoły uważam że Jazz są zdecydowane lepszą ekipą , wiadomo są to spotkania przed sezonowe więc zaangażowania na 100% nie ma co się spodziewac . Gracze Utah wygrali dwa ostatnie spotkania z Portland , niezły mecz Derona i Millsapa , zawiodła skutecznośc szczególnie u tego pierwszego , drugi mecz to już dobra gra Fesenko . Słońca po dwóch porażkach z Kings oraz Raptors , obudzili się w meczu z Mavs i wygrali 98-90 , słaby mecz po względem skuteczności , a po drugie w Dallas nie grał Dirk oraz Terry . Powinno byc dobrze ;)
+14.6j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 14-10-2010, 17:16

Cleveland Cavaliers - San Antonio Spurs

Typ:Cleveland Cavaliers
Kurs:2.15
Stawka:7j

Więcej napisze wieczorem :)

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 15-10-2010, 11:13

Cleveland Cavaliers - San Antonio Spurs

Typ:Cleveland Cavaliers :plus:
Kurs:2.15
Stawka:7j
+8.05j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 16-10-2010, 12:33

VEF Riga - Asseco Prokom

Typ:Asseco Prokom
Kurs:1.78

Drugie spotkanie Asseco z cyklu VTB Promo Cup , po pierwszej porażce 76-80 z Mariupol czas na wygraną . Moim zdaniem rywal nie jest trudny , Riga zagra tak naprawde pierwszy mecz o stawke , Asseco jest zdecydowanie lepszym zespołem , zagrają najmocniejszą kadrą , wszystko przemiawia za Polakami , jeśli podejdą do tego meczu poważnie i nie zlekceważą rywale o wynik będę spokojny.

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 16-10-2010, 13:50

Crvena Zvezda - Radnicki

Typ:Radnicki
Kurs:1.7

Oba zespoły po dwie porażki jak na razie , inny wynik niż wygrana gości dla mnie będzie dużym zaskoczeniem . Crvena osłabiona , nie zagra:Jelovac , Bakic, Dragićević, Drca. Radnicki jest faworytem tego meczu i czas wreszcie wygrac mecz , dziś jest doskonała do tego okazja .

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 16-10-2010, 20:57

VEF Riga - Asseco Prokom

Typ:Asseco Prokom :plus:
Kurs:1.78

Drugie spotkanie Asseco z cyklu VTB Promo Cup , po pierwszej porażce 76-80 z Mariupol czas na wygraną . Moim zdaniem rywal nie jest trudny , Riga zagra tak naprawde pierwszy mecz o stawke , Asseco jest zdecydowanie lepszym zespołem , zagrają najmocniejszą kadrą , wszystko przemiawia za Polakami , jeśli podejdą do tego meczu poważnie i nie zlekceważą rywale o wynik będę spokojny.
+4.68j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 16-10-2010, 20:58

Crvena Zvezda - Radnicki

Typ:Radnicki :plus:
Kurs:1.7

Oba zespoły po dwie porażki jak na razie , inny wynik niż wygrana gości dla mnie będzie dużym zaskoczeniem . Crvena osłabiona , nie zagra:Jelovac , Bakic, Dragićević, Drca. Radnicki jest faworytem tego meczu i czas wreszcie wygrac mecz , dziś jest doskonała do tego okazja .
+4.2j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 16-10-2010, 22:01

Cleveland Cavaliers - CSKA Moscow

Typ: CSKA Moscow
Kurs:6.5
Bukmacher:ladbrokes-brak-polskiej-licencji!
Stawka:1j

Parker , Varejao , MO , i Jaminson nie wystąpią , a więc po takim kursie żal nie spróbowac zagrac na zespół z Moskwy który ma już doświadczenie z zespołami z NBA ;)

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 17-10-2010, 09:42

Cleveland Cavaliers - CSKA Moscow

Typ: CSKA Moscow :plus:
Kurs:6.5
Stawka:1j

Parker , Varejao , MO , i Jaminson nie wystąpią , a więc po takim kursie żal nie spróbowac zagrac na zespół z Moskwy który ma już doświadczenie z zespołami z NBA ;)
+5.5j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 17-10-2010, 21:35

New York Knicks - Washington Wizards

Typ:Washington Wizards
Kurs:2.67
Stawka:2j

Ciężki mecz , ale spróbuje lekko na Wizards ;) NYK jak narazie słabo , 0-3 porażki kolejną z Minnesotą , i 2 razy Celtisc ,natomiast Wizards pokonali Dallas , Cavs oraz Hawks . W ostatnim spotkaniu dobrze zaprezentował się Wall 15 pkt oraz 11 asyst i Blatche 17pkt . Wall , Blatche oraz Young powinni stanowic dziś o sile zespołu z Washingtonu , jeśli wszystko zafunkcjonuje jak w poprzednich spotkaniach , będzie dobrze ;)

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 18-10-2010, 09:25

New York Knicks - Washington Wizards

Typ:Washington Wizards :minus:
Kurs:2.67
Stawka:2j

Ciężki mecz , ale spróbuje lekko na Wizards NYK jak narazie słabo , 0-3 porażki kolejną z Minnesotą , i 2 razy Celtisc ,natomiast Wizards pokonali Dallas , Cavs oraz Hawks . W ostatnim spotkaniu dobrze zaprezentował się Wall 15 pkt oraz 11 asyst i Blatche 17pkt . Wall , Blatche oraz Young powinni stanowic dziś o sile zespołu z Washingtonu , jeśli wszystko zafunkcjonuje jak w poprzednich spotkaniach , będzie dobrze
-2j

szkoda III kwarty :roll:

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 18-10-2010, 22:12

Golden State Warriors - Portland Trailblazers

Typ:Portland Trailblazers
Kurs:2.7

wybaczcie że bez krótkiego opisu , ale padam :roll:

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 19-10-2010, 11:38

Golden State Warriors - Portland Trailblazers

Typ:Portland Trailblazers :minus:
Kurs:2.7
-4j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 19-10-2010, 12:43

Turk Telekom - Besiktas

Typ:Besiktas
Kurs:1.97
Stawka:9j

Po rozmowie z Turkiem ;) uważam że stawka nie jest przypadkowa , u gospodarzy są problemy , probremy na lini trener-zawodnicy , podobno jest to ostatni mecz od wadzą tego szkoleniowca , zawodniką nie podoba się jego styl i mają się nie przykładac do tego spotkania , zobaczymy czy bedzie miało to wpław , mam nadzieje że tak ;)

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 19-10-2010, 18:23

Turk Telekom - Besiktas

Typ:Besiktas :plus:
Kurs:1.97
Stawka:9j

Po rozmowie z Turkiem uważam że stawka nie jest przypadkowa , u gospodarzy są problemy , probremy na lini trener-zawodnicy , podobno jest to ostatni mecz od wadzą tego szkoleniowca , zawodniką nie podoba się jego styl i mają się nie przykładac do tego spotkania , zobaczymy czy bedzie miało to wpław , mam nadzieje że tak
+8.73j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 20-10-2010, 13:14

Union Olimpija - Efes Pilsen

:arrow: Union Olimpija @ 2.4 bet365-brak-polskiej-licencji! 4/10 , :arrow: Union Olimpija / Union Olimpija @ 3.3 bet365-brak-polskiej-licencji! 1/10

Moim zdaniem dla gospodarzy przyjdzie teraz bardzo dobry okres , mimo problemów z zarejestrowaniem zawodników do ligowych spotkań , udało się to zrobic na Eurolige i dziś wszyscy są gotowi do gry . Różne głosy słychac że zawodnicy którzy nie grali w lidze nie są zgrani , jak podkreśla trener wszyscy trenują cały czas z zespołem i nie należy się o zgranie martwic . Myśle że można zainwestowac w zespół gospodarzy ;)

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 20-10-2010, 15:43

Khimky M. - Asseco Prokom

:arrow: Asseco Prokom+13 @1.61 bet365-brak-polskiej-licencji! 4/10

Trzeba wierzyc w Nasz jedyny zespół na tym poziomie rozgrywek , u gospodarzy nie zagra: Kelati , ważny gracz dla Rosyjskiej drużyny . Asseco ma przynajmniej moim zdaniem silny i dobry zespół , o wygraną na tym terenie będzie bardzo trudno , ale myśle że zaliczka 13 punktów jaką proponuje nam bet365-brak-polskiej-licencji! jest bardzo dobrym rozwiązaniem , pozostaje trzymac kciuki za Naszego jedynaka ;)

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 20-10-2010, 19:05

Khimky M. - Asseco Prokom

:arrow: Asseco Prokom+13 @1.61 bet365-brak-polskiej-licencji! 4/10 :plus:

Trzeba wierzyc w Nasz jedyny zespół na tym poziomie rozgrywek , u gospodarzy nie zagra: Kelati , ważny gracz dla Rosyjskiej drużyny . Asseco ma przynajmniej moim zdaniem silny i dobry zespół , o wygraną na tym terenie będzie bardzo trudno , ale myśle że zaliczka 13 punktów jaką proponuje nam bet365-brak-polskiej-licencji! jest bardzo dobrym rozwiązaniem , pozostaje trzymac kciuki za Naszego jedynaka ;)
+2.44j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 20-10-2010, 22:18

Union Olimpija - Efes Pilsen

:arrow: Union Olimpija @ 2.4 bet365-brak-polskiej-licencji! 4/10 :plus: , :arrow: Union Olimpija / Union Olimpija @ 3.3 bet365-brak-polskiej-licencji! 1/10 :plus:

Moim zdaniem dla gospodarzy przyjdzie teraz bardzo dobry okres , mimo problemów z zarejestrowaniem zawodników do ligowych spotkań , udało się to zrobic na Eurolige i dziś wszyscy są gotowi do gry . Różne głosy słychac że zawodnicy którzy nie grali w lidze nie są zgrani , jak podkreśla trener wszyscy trenują cały czas z zespołem i nie należy się o zgranie martwic . Myśle że można zainwestowac w zespół gospodarzy ;)
+8.3j

:trophy: :trophy: :trophy: :trophy: :trophy: :trophy:

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 22-10-2010, 15:48

Miami Heat - Orlando Magic

:arrow: Miami Heat @ 4.46 3j pinnacle-brak-polskiej-licencji! , Miami Heat+8.5 @ 2.05 5j pinnacle-brak-polskiej-licencji!

Obok takiego kursu nie moge przejśc obojętnie , kurs ponad 4.00 jest ogromnym Value , pomijając fakt że nie będzie Wade , oraz to że są to spotkania przed sezonowe . Zapewne już nigdy takiego kursu nie zobaczymy na Heat , LBJ niezły mecz z Hawks , martwi mnie jedynie skutecznosc , bo zarówno on jak i Bosh oraz cała reszta zespołu grała na bardzo słabej skuteczności , Magic bilans gier 7-0 , grają bardzo dobrze ale ... no własnie , lekko idzie ;)

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 22-10-2010, 18:08

Chalons-Reims - Fos sur Mer Koszykówka Francja Pro B

:arrow: Fos sur Mer @ 2.25 4/10 ladbrokes-brak-polskiej-licencji!

Zespół na który dziś stawiam w mojej opinii jest faworytem , oglądałem skrót z ostatniej kolejki i to zespół Fos sur Mer zagrał naprawde dobre spotkanie , z dobrej pokazał się cały zespół a nie tylko liderzy zespołu . Gospodarze nie radzą sobie zbyt dobrze , jedyna wygrana miała miejsce na własnym parkiecie z zespołem Charleville-Mezieres 80-64 , goście są lepszym zespołem , od początku sezonu prezentują się dobrze i mam nadzieje że dziś to pokażą na parkiecie.

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 22-10-2010, 22:10

Chalons-Reims - Fos sur Mer Koszykówka Francja Pro B

:arrow: Fos sur Mer @ 2.25 4/10 ladbrokes-brak-polskiej-licencji! :minus:

Zespół na który dziś stawiam w mojej opinii jest faworytem , oglądałem skrót z ostatniej kolejki i to zespół Fos sur Mer zagrał naprawde dobre spotkanie , z dobrej pokazał się cały zespół a nie tylko liderzy zespołu . Gospodarze nie radzą sobie zbyt dobrze , jedyna wygrana miała miejsce na własnym parkiecie z zespołem Charleville-Mezieres 80-64 , goście są lepszym zespołem , od początku sezonu prezentują się dobrze i mam nadzieje że dziś to pokażą na parkiecie.

-4j

niestety nie tym razem :roll:

Zablokowany