Miami Heat - Orlando Magic
Miami Heat @ 4.46 3j pinnacle-brak-polskiej-licencji!
,
Miami Heat+8.5 @ 2.05 5j pinnacle-brak-polskiej-licencji!
![]()
Obok takiego kursu nie moge przejśc obojętnie , kurs ponad 4.00 jest ogromnym Value , pomijając fakt że nie będzie Wade , oraz to że są to spotkania przed sezonowe . Zapewne już nigdy takiego kursu nie zobaczymy na Heat , LBJ niezły mecz z Hawks , martwi mnie jedynie skutecznosc , bo zarówno on jak i Bosh oraz cała reszta zespołu grała na bardzo słabej skuteczności , Magic bilans gier 7-0 , grają bardzo dobrze ale ... no własnie , lekko idzie![]()
Typy Karol(LP)
- Karol(LP)
- Karol(LP)
Moim zdaniem faworytem są gospodarze , w pierwszym spotkaniu wygranym na wyjezdzie wracają na własnym parkiet by zmierzyc się z zespołem Turk Telecom , dobry mecz w pierwszym spotkaniu skłania mnie do gry na gospodarzy . Telecom bardzo słabo zaprezentowali się w spotkaniu z Besiktasem , przespali kompletnie I połowe spotkania i na dogonienie rywal było już za pózno . Zagrali na bardzo słabej skutecznośc , i to był powodem porażki . Dziś grają na wyjezdzie , na ciężkim terenie ... spodziewam sie meczu pod dyktando gospodarzy i osiągnięcia przez nich korzystnego rezultatu.
- Karol(LP)
Olin Genclik - Turk Telekom Koszykówka Turcja 16:00
Olin Genclik @ 1.77 6/10 pinnacle-brak-polskiej-licencji!
![]()
Moim zdaniem faworytem są gospodarze , w pierwszym spotkaniu wygranym na wyjezdzie wracają na własnym parkiet by zmierzyc się z zespołem Turk Telecom , dobry mecz w pierwszym spotkaniu skłania mnie do gry na gospodarzy . Telecom bardzo słabo zaprezentowali się w spotkaniu z Besiktasem , przespali kompletnie I połowe spotkania i na dogonienie rywal było już za pózno . Zagrali na bardzo słabej skutecznośc , i to był powodem porażki . Dziś grają na wyjezdzie , na ciężkim terenie ... spodziewam sie meczu pod dyktando gospodarzy i osiągnięcia przez nich korzystnego rezultatu.
+4.62j
- Karol(LP)
Oba zespoły przegrały pierwsze spotkania , faworytem są goście którzy zdecydowanie zawiedli w pierwszym spotkaniu i dziś czas odkupic winy . Są zdecydowanie lepszym zespołem od Sassari , mam nadzieje że pokażą to na parkiecie . Nie wiadomo czy wystąpi Tsaldaris , ważny gracz dla gospodarzy , w poprzednim spotkaniu zdobył 12 punktów , przebywając 30 minut na parkiecie . Goście są faworytem , muszą pokazac że pierwszy mecz był wypadkiem przy pracy.
- Karol(LP)
-6jSassari - Eldo Caserta Koszykówka Włochy Lega A 20:00
Eldo Caserta @ 1.75 6/10 bet365-brak-polskiej-licencji!
![]()
Oba zespoły przegrały pierwsze spotkania , faworytem są goście którzy zdecydowanie zawiedli w pierwszym spotkaniu i dziś czas odkupic winy . Są zdecydowanie lepszym zespołem od Sassari , mam nadzieje że pokażą to na parkiecie . Nie wiadomo czy wystąpi Tsaldaris , ważny gracz dla gospodarzy , w poprzednim spotkaniu zdobył 12 punktów , przebywając 30 minut na parkiecie . Goście są faworytem , muszą pokazac że pierwszy mecz był wypadkiem przy pracy.
- Karol(LP)
Typ:Cajasol+7.5 @ 1.95 7/10 pinnacle-brak-polskiej-licencji! , Cajasol @ 3.99 ladbrokes-brak-polskiej-licencji! 2/10
Może ktoś powie że nie wiem do końca co robie stawiając na taki typ w tym meczu , ale poprostu czuje wygraną gości . Cajasol prezentuje się na prawde dobrze , grają ładnie , konsekwentnie i w miare skutecznie , wygraną z Alicante i Badaloną na własnym parkiecie i porażka w spotkaniu przeciwko Bruesa-Guipuzcoa BC , Unicaja po wygranym spotkaniu w Eurolidze bedzie chciała pójśc za ciosem i odnieśc wygraną w ligowych rozgrywkach , identyczny bilans jak dzisiejszym rywal , wygrana z Baskonią oraz Zaragozą , i porażka w ostatniej kolejce przeciwko Fuenlabrada Baloncesto , Cajasol od kilku sezonów u siebie wygrywa z Unicają ,na ich parkiecie bardzo dawno nie wygrali , myśle że dziś uda im się pokusic o niespodzianke , a jeśli nie to chociaż powalczą i spokojnie pokryją hc
- Karol(LP)
Krótko i na temat , Bologna dużo lepszy zespół . U gospodarzy nie zagra: Monroe , ważny i solidny gracz , oprócz tego łąwka jest bardzo krótka i nie sądze by gospodarze mogli coś zdziałac .
- Karol(LP)
Enel Brindisi - Virtus Bologna Koszykówka Włochy Lega A 11:45
Virtus Bologna @ 1.81 9/10
![]()
Krótko i na temat , Bologna dużo lepszy zespół . U gospodarzy nie zagra: Monroe , ważny i solidny gracz , oprócz tego łąwka jest bardzo krótka i nie sądze by gospodarze mogli coś zdziałac .
-9j
- Karol(LP)
Unicaja - Cajasol
Cajasol+7.5 @ 1.95 7/10 pinnacle-brak-polskiej-licencji!
,
Cajasol @ 3.99 ladbrokes-brak-polskiej-licencji! 2/10
![]()
Może ktoś powie że nie wiem do końca co robie stawiając na taki typ w tym meczu , ale poprostu czuje wygraną gości . Cajasol prezentuje się na prawde dobrze , grają ładnie , konsekwentnie i w miare skutecznie , wygraną z Alicante i Badaloną na własnym parkiecie i porażka w spotkaniu przeciwko Bruesa-Guipuzcoa BC , Unicaja po wygranym spotkaniu w Eurolidze bedzie chciała pójśc za ciosem i odnieśc wygraną w ligowych rozgrywkach , identyczny bilans jak dzisiejszym rywal , wygrana z Baskonią oraz Zaragozą , i porażka w ostatniej kolejce przeciwko Fuenlabrada Baloncesto , Cajasol od kilku sezonów u siebie wygrywa z Unicają ,na ich parkiecie bardzo dawno nie wygrali , myśle że dziś uda im się pokusic o niespodzianke , a jeśli nie to chociaż powalczą i spokojnie pokryją hc
+4.45j
- Karol(LP)
Moim zdaniem niezłe value w tym meczu , Hagen gra bardzo dobrze , do tej pory trzy wyjazdowe wygrane z wyżej notowanymi rywalami, WiredMinds Tübingen , Mitteldeutscher BC oraz Eisbären Bremerhaven i zaznaczam ze nie bylo to przypadkowe wygrane , gra jest naprawde imponującą , taki kurs trzeba wykorzystac.Bonn słabo sie spisuje , tylko jedna wygrana i grą nie powalają na kolana . Hagen nie mieli jeszcze okazji wygrac z Bonn'em , dzis jest od tego doskonała okazja.
- Karol(LP)
Bonn - Phoenix Hagen Koszykówka Niemcy 17:00 103-102![]()
Phoenix Hagen+6 @ 1.95 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 8/10, Phoenix Hagen @ 3.32 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 2/10
![]()
Moim zdaniem niezłe value w tym meczu , Hagen gra bardzo dobrze , do tej pory trzy wyjazdowe wygrane z wyżej notowanymi rywalami, WiredMinds Tübingen , Mitteldeutscher BC oraz Eisbären Bremerhaven i zaznaczam ze nie bylo to przypadkowe wygrane , gra jest naprawde imponującą , taki kurs trzeba wykorzystac.Bonn słabo sie spisuje , tylko jedna wygrana i grą nie powalają na kolana . Hagen nie mieli jeszcze okazji wygrac z Bonn'em , dzis jest od tego doskonała okazja.
+5.6j
- Karol(LP)
Kurs już poleciał , ale i tak myśle że warto
http://www.oebl.at/magazin/artikel.php? ... &topmenu=2
- Karol(LP)
-6jKlosterneuburg Dukes - Swans Gmunden Koszykówka Austria 19:00
Klosterneuburg Dukes @ 1.78 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 6/10![]()
Kurs już poleciał , ale i tak myśle że warto
http://www.oebl.at/magazi...uid=2&topmenu=2
- Karol(LP)
Miami Heat @ 1.88 3/10 pinnacle-brak-polskiej-licencji! , LBJ over 27.5pkt @ 1.85 4/10 Tobet
No wreszcie startują
- Karol(LP)
-3j , +3.4jBoston Celtics - Miami Heat
Miami Heat @ 1.88 3/10 pinnacle-brak-polskiej-licencji!, LBJ over 27.5pkt @ 1.85 4/10 Tobet
![]()
No wreszcie startują sporo o tym spotkaniu mozna poczytac w dziale analiz , jednak spróbuje dodac coś jeszcze od siebie . Pierwsze spotkanie i odrazu mamy hit oba zespoły z wielkimi aspiracjami , mecz pełen emocji i zapewne mają coś sobie do udowodnienia . Z jednej strony Boston , zgrany zespół , poukładany , dobrał ławka któa może byc kluczem do wygranej nie tylko w tym spotkaniu (oby nie) . Po drugiej stronie Miami , LBJ , Wade , CB o tej trójce nie ma sensu pisac , każdy z nich w poprzednim sezonie był gwaizdą i liderem w swoim zespole , jak będzie układała się gra razem? Trudno powiedziec , odpalą , ale kiedy? Czy będzie to już na starcie ligi ? Wypadałoby ponieważ marzy się pobocie rekordu Chicago Bulls . Wade nie w pełni sił , Bosh nie może się do końca odnalezc , tylko Lebron jest w stanie poprowadzic zespół do wygranej . Anthony i Arroyo zawodnicy którzy również zagrają w pierwszej piątce , po Arroyo spodziewam się sporo , uważam go za dobrego zawodnika a w takim towarzystwie powinien się wznieś na wyżyny umiejętności . Ławka nie powala na nogi ... Zyndrunas,Howard,Haslem o CHalmers ... rewelacji nie ma , ale trzeba zagrac i pokonac dziś Celtisc , jeśli chodzi o drugie typowanie , to jak pisałem wyżej , Wade nie w pełni sił , CB również nie jest w formie na tą chwile , a więc zostaje LBJ , tylko on jest w stanie pociągnąc zespół , oczywiście nie sam , ale jego punkty i gra bedzie miał uzasadnienie w wyniku . Mam nadzieje że "przyjaciele" z Miami pokonają dziś "Wielkich" Celtisc , którzy myślą że tytuł będzie ich , na myśleniu się skończy a parkiet zweryfikuje .
- Karol(LP)
Olimpiakos jest bardzo mocny , pokazali to chociaż w pierwszym spotkaniu pokonując pewnie Real Madryt 82-66 . Zespół z Niemiec jest skazywany na porażke , ale czy tak rzeczywiście będzie ? W lidze pokazują dobra i twardą defensywe , tracą mało punktów , czy starczy to na Olimpiakos? Raczej wątpie , i dlatego spróbuje zagrac hc do przerwy , jeśli Grecy odjadą to bedzie to dopiero w II połowie spotkania.
Efes Pilsen - Valencia
Valencia dostała lekcje od Panathinaikosu , wyciągną wnioski po bolesnej porażce? Może i tak , ale w tym meczu nie mamy się czego po nich spodziewac . Rywala mają bardzo trudnego , Efes po ciężkim boju z Olimpiją wraca na własny parkiet , są zdecydowanym faworytem i nie sądze aby zawiedli
- Karol(LP)
Brose Baskets - Olympiakos
Brose Baskets +5 pkt HT @ 1.97 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 4/10
34-28
![]()
Olimpiakos jest bardzo mocny , pokazali to chociaż w pierwszym spotkaniu pokonując pewnie Real Madryt 82-66 . Zespół z Niemiec jest skazywany na porażke , ale czy tak rzeczywiście będzie ? W lidze pokazują dobra i twardą defensywe , tracą mało punktów , czy starczy to na Olimpiakos? Raczej wątpie , i dlatego spróbuje zagrac hc do przerwy , jeśli Grecy odjadą to bedzie to dopiero w II połowie spotkania.
Efes Pilsen - Valencia
Efes Pilsen -3.5 pkt HT @ 1.97 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 7/10
34-29
![]()
![]()
![]()
Valencia dostała lekcje od Panathinaikosu , wyciągną wnioski po bolesnej porażce? Może i tak , ale w tym meczu nie mamy się czego po nich spodziewac . Rywala mają bardzo trudnego , Efes po ciężkim boju z Olimpiją wraca na własny parkiet , są zdecydowanym faworytem i nie sądze aby zawiedli![]()
+6.79j
+6.79j
DZIĘKUJEMY
.....a praca
- Karol(LP)
W tym sezonie bardzo licze na ekipe NOH , oczywiście dużo , a nawet bardzo dużo zależy od CP3 , myśle i mam nadzieje że odpali odrazu od początku sezonu , bo jego gra jeśli jest w formie wygląda znakomicie . Pozyskanio Arize , moim zdaniem bardzo dobre posuniecie , ten gracz jest w stanie wnieśc do zespołu dużo dobrego , Emeka , West oraz wchodzący z ławki Peja może byc bardzo grozny . Jest jeszcze Thornton o którym jeszcze wile dobrego usłyszymy . Bucks hm ? Wielka szkoda że nie zagra Reed oraz Douglas - Roberts ... i to chyba tyle na temat Bucks , bo cóż więcej o nich pisac ... NOH powinni dobrze wystartowac , rywal jest idealny .
Cleveland Cavaliers - Boston Celtics
Celtics są zdecydowanym faworytem tego pojedynku , szczególnie po tym co zobaczyłem w spotkaniu przeciwko Miami Heat . Zagrali bardzo dobre spotkanie , najbardziej podobał mi się Allen i Davis na którego nigdy uwagi nie zwracałem . Może dlatego że Wade i Bosh nie zagrali nic , a sam LBJ nie był w stanie wygrac tego spotkania? Może , ale nie ma co gdybac , Celtisc wygrali i już . Cavs bez wcześniej wspomnianego Jamesa , jak będą grac pod jego nieobecnośc ? Uważam że może z tego nic nie byc , nie ma także O'Neala , Westa i Zyndrunasa , jest kilku dobrych graczy , jak MO , Varejao,czy Jaminson , Parker czy Hickson , ale nie sadze by stawiali opór Celtisc . Boston pokazał wczoraj ładną i skuteczną gre , dziś czas to powtórzyc
- Karol(LP)
New Orleans Hornets - Milwaukee Bucks
New Orleans Hornets @ 1.69 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 5/10
![]()
W tym sezonie bardzo licze na ekipe NOH , oczywiście dużo , a nawet bardzo dużo zależy od CP3 , myśle i mam nadzieje że odpali odrazu od początku sezonu , bo jego gra jeśli jest w formie wygląda znakomicie . Pozyskanio Arize , moim zdaniem bardzo dobre posuniecie , ten gracz jest w stanie wnieśc do zespołu dużo dobrego , Emeka , West oraz wchodzący z ławki Peja może byc bardzo grozny . Jest jeszcze Thornton o którym jeszcze wile dobrego usłyszymy . Bucks hm ? Wielka szkoda że nie zagra Reed oraz Douglas - Roberts ... i to chyba tyle na temat Bucks , bo cóż więcej o nich pisac ... NOH powinni dobrze wystartowac , rywal jest idealny .
Cleveland Cavaliers - Boston Celtics
Boston Celtics 1.6 @ pinnacle-brak-polskiej-licencji! 5/10
![]()
![]()
![]()
![]()
Celtics są zdecydowanym faworytem tego pojedynku , szczególnie po tym co zobaczyłem w spotkaniu przeciwko Miami Heat . Zagrali bardzo dobre spotkanie , najbardziej podobał mi się Allen i Davis na którego nigdy uwagi nie zwracałem . Może dlatego że Wade i Bosh nie zagrali nic , a sam LBJ nie był w stanie wygrac tego spotkania? Może , ale nie ma co gdybac , Celtisc wygrali i już . Cavs bez wcześniej wspomnianego Jamesa , jak będą grac pod jego nieobecnośc ? Uważam że może z tego nic nie byc , nie ma także O'Neala , Westa i Zyndrunasa , jest kilku dobrych graczy , jak MO , Varejao,czy Jaminson , Parker czy Hickson , ale nie sadze by stawiali opór Celtisc . Boston pokazał wczoraj ładną i skuteczną gre , dziś czas to powtórzyc![]()
-5j
+3.45j
- Karol(LP)
CSKA po wpadce na własnym parkiecie z Armani , zawita do Grecji gdzie przyjdzie sie zmierzyc z Panathinaikosem. Grecy pierwszy mecz wygrali bardzo pewnie w Hiszpanii , pokonując Valencje 72-56 , szczerze mówią nie widze żadnych atutów po stronie CSKA , Grecy są mocni , zwłaszcza u siebie , i zapewne po tym spotkaniu będą mieli na koncie dwie wygrane . Gram na hc do przerwy , ponieważ uważam że właśnie do przerwy będzie się zaznaczała przewaga gospodarzy , II połowa powinna byc bardziej wyrównana . Handicap nie wysoki , tylko -3.5 punkta , myśle że warto w to zainwestowac
- Karol(LP)
-4jPanathinaikos - CSKA Moscow
Panathinaikos-3.5 @ 1.9 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 4/10![]()
CSKA po wpadce na własnym parkiecie z Armani , zawita do Grecji gdzie przyjdzie sie zmierzyc z Panathinaikosem. Grecy pierwszy mecz wygrali bardzo pewnie w Hiszpanii , pokonując Valencje 72-56 , szczerze mówią nie widze żadnych atutów po stronie CSKA , Grecy są mocni , zwłaszcza u siebie , i zapewne po tym spotkaniu będą mieli na koncie dwie wygrane . Gram na hc do przerwy , ponieważ uważam że właśnie do przerwy będzie się zaznaczała przewaga gospodarzy , II połowa powinna byc bardziej wyrównana . Handicap nie wysoki , tylko -3.5 punkta , myśle że warto w to zainwestowac![]()
- Karol(LP)
Jeden z pewniejszych typów na dzisiejszą noc , przynajmniej dla mnie
- Karol(LP)
Drugi sprawdzian dla Heat , po pierwszej porażce z Celtisc gdzie tylko LBJ zagrał dobrze , odbili sobie troche w meczu z 76ers , oprócz LBJ , Wade i Bosha bardzo dobry mecz zagrał Jones , zdobył 20 punktów , więcej od Jamesa i Bosha
- Karol(LP)
Dośc już pisania i słuchania o kryzysie w Crvenie , jest kryzys i są problemy , ale trzeba grac! Drugie spotkanie na własnym parkiecie i rywal idealny do przełamania się , w pierwszym spotkaniu z Radnicki porażka 83-85 , porażka bardzo pechowa , jestem pewien ze dziś sie już to nie powtórzy . Zadar nie za dobrze sobie radzi , wygrana w ostatnim spotkaniu z CEZ Nymburk 73-60 , mecz ogólnie dobry , ale grali na własnym parkiecie , dziś będzie trudniej . W H2H jest remis 5-5 , dziś ktoś będzie miał lepszy bilans . Moim zdaniem będą to gospodarze którzy powinni odnieśc pierwszą wygraną w tym sezonie.
- Karol(LP)
Over 25 @ 1.85 6/10 Tobet
Hm , moim zdaniem kurs zachęcający , i lina o dziwo niska , przynajmniej w mojej ocenie . Do tej pory , w meczu z Heat 18 punktów i 9 asyst , natomiast w spotkaniu z Cavs tylko 4 punkty , ale za to 17 asyst . Nie wierze aby przytrafił się taki mecz jak ten z Cavs , skutecznośc bardzo słaba , tylko 2 trafione rzuty na 9 oddanych , oczywiście nadrobił to asystami , jestem pewnien ze dziś około 20 punktów i 10 asyst będzie na koncie RR
czekam na opinie qwertusia