Typy Karol(LP)

Najlepsze typy i analizy, stworzone przez zespół ekspertów z naszego forum. Duże zyski GWARANTOWANE! Dostęp otwarty!
Zablokowany
Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 29-10-2010, 21:17

Crvena Zvezda - Zadar

:arrow:Crvena Zvezda @ 1.77 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 8/10 :minus:

Dośc już pisania i słuchania o kryzysie w Crvenie , jest kryzys i są problemy , ale trzeba grac! Drugie spotkanie na własnym parkiecie i rywal idealny do przełamania się , w pierwszym spotkaniu z Radnicki porażka 83-85 , porażka bardzo pechowa , jestem pewien ze dziś sie już to nie powtórzy . Zadar nie za dobrze sobie radzi , wygrana w ostatnim spotkaniu z CEZ Nymburk 73-60 , mecz ogólnie dobry , ale grali na własnym parkiecie , dziś będzie trudniej . W H2H jest remis 5-5 , dziś ktoś będzie miał lepszy bilans . Moim zdaniem będą to gospodarze którzy powinni odnieśc pierwszą wygraną w tym sezonie.

-8j

..................... :roll:
"Dumny z bycia pyrą, z tego żem się tu wychował"

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 30-10-2010, 09:42

Rajon Rondo (Boston Celtics) Points+Assists

Over 25 @ 1.85 6/10 Tobet :plus:

Hm , moim zdaniem kurs zachęcający , i lina o dziwo niska , przynajmniej w mojej ocenie . Do tej pory , w meczu z Heat 18 punktów i 9 asyst , natomiast w spotkaniu z Cavs tylko 4 punkty , ale za to 17 asyst . Nie wierze aby przytrafił się taki mecz jak ten z Cavs , skutecznośc bardzo słaba , tylko 2 trafione rzuty na 9 oddanych , oczywiście nadrobił to asystami , jestem pewnien ze dziś około 20 punktów i 10 asyst będzie na koncie RR ;)
+5.1j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 30-10-2010, 09:43

Miami Heat - Orlando Magic

Miami Heat @ 1.68 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 5/10 :plus:

Drugi sprawdzian dla Heat , po pierwszej porażce z Celtisc gdzie tylko LBJ zagrał dobrze , odbili sobie troche w meczu z 76ers , oprócz LBJ , Wade i Bosha bardzo dobry mecz zagrał Jones , zdobył 20 punktów , więcej od Jamesa i Bosha Po tych dwóch spotkaniach Heat moge stwierdzic , że do wygranej potrzebna jest równa gra całej trójki , martwią mnie jedynie straty Lebrona , 9 strat z 76ers , no poprostu nie przystoi ;) Orlando rozbiło w pierwszym spotkaniu Wizards , dobry mecz całego zespołu . Niezle pokazał sie nasz rodzynek Gortat , 8 punktów i 7 zbiórek podczas 18 minut gry . Jeśli Miami nie poradzą sobie w tym spotkaniu , będzie to oznaczało że potrzebują jeszcze czasu aby wygrywac z najlepszymi , trzymam kciuki z Heat ;)
+3.4j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 30-10-2010, 09:45

New Jersey Nets - Sacramento Kings

New Jersey Nets @ 1.74 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 6/10 :plus:

Jeden z pewniejszych typów na dzisiejszą noc , przynajmniej dla mnie ;) Wszyscy chyba pamiętają poprzedni sezon zespołu NJN , po pierwszej wygranej z Pistons 101-98 przyszedł czas na mecz z Kings i jest możliwośc wygrania drugiego spotkania , szczerze mówiąc bardzo na to licze ;) Pierwsza częśc spotkania dla Detroit , po przerwie NJN zagrali bardzo mądrze , zrobili sobie lekką przewage której już do końca spotkania nie oddali . Bardzo dobrze zagrał Harris oraz Lopez , ten pierwszy 22 punkty i 9 asyst , natomiast Lopez 25 punktów i 9 zbiórek , z ławki niezle zagrał Williams 10 punktów , 6 zbiórek i 4 asysty . Kings po bardzo zaciętym spotkaniu wygrali z Minnesotą 117-116 , Udrih , Garcia i Landry , cała trójka zagrała dobry mecz i zapewnili wygraną swojemu zespołowi . Moim faworytem jest New Jersey , i mam nadzieje że Harris i Lopez poprowadzą swój zespół do kolejnej wygranej ;)
+4.44j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 30-10-2010, 14:54

Vienna Basket - Wels

:arrow: Vienna Basket @ 5.52 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 1/10

Stawka odpowiednia do tego spotkania , oba zespoły rozegrały w ostaniej kolejce trudne spotkania , gospodarze wygrali zaskakująco z Polten 70-69 po bardzo ciężkim spotkaniu , natomiast goście ulegli po dogrywce Fürstenfeld 92-93 , obserwuje tą lige od początku rozgrywek , i w każdej kolejce mamy przynajmniej jedną niespodzianke , oprócz tego w tym spotkaniu widze jakąs zależnośc :

Vienna Basket Clubs - Wels WBC 57:83
Wels WBC - Vienna Basket Clubs 74:56
Wels WBC - Vienna Basket Clubs 68:76
Vienna Basket Clubs - Wels WBC 69:80
Wels WBC - Vienna Basket Clubs 106:66
Vienna Basket Clubs - Wels WBC 72:89
Vienna Basket Clubs-Wels WBC 71:66
Wels WBC - Vienna Basket Clubs 76:65

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 30-10-2010, 15:58

Nymburk - Krka live bet365-brak-polskiej-licencji! 28-40 po II kwartach

:arrow: Nymburk @ 4.75 1/10

Gospodarze u siebie mocni , przespali I kwarte i stąd taki rezultat , w II już się rozegrali , grają coraz lepiej , uważam że są w stanie wygrac jeszcze to spotkanie

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 30-10-2010, 17:06

New York Knicks - Portland Trailblazers

:arrow: New York Knicks @ 2.65 ladbrokes-brak-polskiej-licencji! 3/10

W tym spotkaniu upatruje wygranej NYK , do tej pory bilnas gier 1-1 , porażka z Celtics 101-105 , przy takiej dyspozycji RR , kto by to wygrał :roll: oraz wygrana z Raptors 98-93 , jak przewidywano główną role w zespole odgrywa Amare , 19 punktów z Raptors i 27 oczek z Celtisc , dobrze radzi sobie także Felton oraz Chandler , Gallinari po dobrym spotkaniu z Raptors był cieniem samego siebie z Celtisc i to mogło miec również wpływ na końcowy wynik tego spotkania . Portland dwa zwycięstwa , wysoko z Suns oraz z Clippers . Roy , Roy i jeszcze raz Roy , chłopak gra na swoim poziomie , zawodzi jeszcze skutecznośc , ale i tak osiąga dobre wyniki . Zaskoczeniem jest dla mnie Batum , kolejno 19 i 15 punktów . Moim zdaniem mecz powinien byc wyrównany , bukmacherzy faworyzują Blazers , nie ma się co dziwi , ale jak upatruje innego wyniku ;)

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 30-10-2010, 17:24

Indiana Pacers - Philadelphia 76ers

:arrow: Indiana Pacers-4 @ 1.76 bet365-brak-polskiej-licencji! 6/10
:arrow: Danny Granger powyżej 26. punkty @ 1.85 betsson-brak-polskiej-licencji! 3/10
:arrow: Danny Granger powyżej 31.5 Punkty + zbiórki @ 1.85 betsson-brak-polskiej-licencji! 3/10

W mojej opini Pacers są zdecydowanym faworytem tego spotkania , oba zespoły grały wczoraj , Indiana pokonała Bobcats , natomiast 76ers przegrali kolejny mecz tym razem z Hawks . Byłem/jestem pod wrażeniem wczorajszej gry Grangera , 33 punkty i 5 zbiórek , trafił 6 trójek , oraz miał na koncie 3 asysty . Jestem pewien ze dziś pokaże chociaż 80% tego co wczoraj , dzisiejszy rywal 76ers przegrał juz dwa spotkania . Iguodala po pierwszym fatalnym spotkania przeciwko Miami , z Hawks zaprezentował się już dużo lepiej , 27 punktów , 7 zbiórek i 5 asyst , także Brand 20 punktów i 8 zbiórek . Indiana wraca na własny parkiet , i pora teraz pokazac się z jak najlepszej strony przed własną widownią .

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 31-10-2010, 10:27

Vienna Basket - Wels

:arrow: Vienna Basket @ 5.52 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 1/10 :minus:
-1j

Nymburk - Krka live bet365-brak-polskiej-licencji! 28-40 po II kwartach

:arrow: Nymburk @ 4.75 1/10 :minus:
-1j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 31-10-2010, 10:29

New York Knicks - Portland Trailblazers

:arrow: New York Knicks @ 2.65 ladbrokes-brak-polskiej-licencji! 3/10 :minus:
-3j

Indiana Pacers - Philadelphia 76ers

:arrow: Indiana Pacers-4 @ 1.76 bet365-brak-polskiej-licencji! 6/10 :plus:
:arrow: Danny Granger powyżej 26. punkty @ 1.85 betsson-brak-polskiej-licencji! 3/10 :minus:
:arrow: Danny Granger powyżej 31.5 Punkty + zbiórki @ 1.85 betsson-brak-polskiej-licencji! 3/10 :minus:
+4.56j
-3j
-3j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 31-10-2010, 10:59

Biella - Milano Lega A 11:45 :arrow: Milano @ 1.61
Bilbao - Unicaja ACB 12.30 :arrow: Bilbao @ 1.6

ako:2.59 6/10

Milano w tym sezonie jest a może byc jeszcze mocniejsze , w lidze radzą sobie dobrze,dwie wygrane z Teramo oraz z Treviso , Biella również dwie wygrane , o ile zwycięstwo z Teramo nie było zaskoczeniem to wygrana z Eldo Caserta już tak , nie ulega wątpliwości kto jest faworytem tego spotkania , jestem przekonany że Milano nie zawiedzie i odniesie wygraną .
Bilbao po dwóch wygranych na początku sezonu , musieli przełknąc gorycz porażki w kolejnych dwóch spotkanich , porażka z Realem na własnym parkiecie oraz z Valladolid , Unicaja 3 wygrane i jedna porażka z Fuenlabrada Baloncesto , Bilbao na własnym parkiecie jest mocne , gorzej radzi sobie Unicaja , i nie są to tylko moje przemyślenia ale nie raz można na ten temat poczytac , McIntyre jest bez formy , Printezis oraz Lima mają problemy jeśli Unicaja gra na wyjezdzie , czym to jest spowodowane ? Nie mam pojęcia , wiem że Bilbao musi wreszcie się obudzic w lidze i odnieśc zwycięstwo.

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 31-10-2010, 14:30

Union Olimpija - Partizan NLB 19:00

:arrow: Partizan @ 2.92 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 4/10
:arrow: Partizan+5 @ 1.83 7/10

Hm,kurs dla mnie zaskakujący na gości , oczywiście nie ujmując nic gospodarzą , grają bardzo dobrze , dwa spotkania wygrane w Eurolidze , w lidze ostatni mecz to porażka z Ciboną , porażka nieznaczna , ale zawsze ;) Partizan gra coraz lepiej , po dwóch porażkach kolejno z Siroki w rozgrywkach ligowych oraz w Eurolidze z Żalgierisem , przyszedł czas na wygraną z Cedevitą oraz Khimki Moscow , oba zespoły bez osłabień , dodatkowo u gości zobaczymy Jamesa , jak się zaprezentuje ? Trudno powiedziec , licze na gości , prezentują się coraz lepiej i czas odnieśc wygraną nad trudnym rywalem . Dodatkowo kolejnym atutem gości są pojedynku obu zespołów , Partizan wygrał wszystkie spotkania! i w rywalizacji obu drużyn jest 13-0 dla Partizanu.

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 31-10-2010, 14:32

:arrow: Biella - Milano Lega A 11:45 Milano @ 1.61 :plus: 72-81
:arrow: Bilbao - Unicaja ACB 12.30 Bilbao @ 1.6 :plus: 89-71

ako:2.59 6/10

Milano w tym sezonie jest a może byc jeszcze mocniejsze , w lidze radzą sobie dobrze,dwie wygrane z Teramo oraz z Treviso , Biella również dwie wygrane , o ile zwycięstwo z Teramo nie było zaskoczeniem to wygrana z Eldo Caserta już tak , nie ulega wątpliwości kto jest faworytem tego spotkania , jestem przekonany że Milano nie zawiedzie i odniesie wygraną .
Bilbao po dwóch wygranych na początku sezonu , musieli przełknąc gorycz porażki w kolejnych dwóch spotkanich , porażka z Realem na własnym parkiecie oraz z Valladolid , Unicaja 3 wygrane i jedna porażka z Fuenlabrada Baloncesto , Bilbao na własnym parkiecie jest mocne , gorzej radzi sobie Unicaja , i nie są to tylko moje przemyślenia ale nie raz można na ten temat poczytac , McIntyre jest bez formy , Printezis oraz Lima mają problemy jeśli Unicaja gra na wyjezdzie , czym to jest spowodowane ? Nie mam pojęcia , wiem że Bilbao musi wreszcie się obudzic w lidze i odnieśc zwycięstwo.

+9.54j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 31-10-2010, 15:03

New Jersey Nets - Miami Heat

:arrow: Miami Heat-7 @ 1.66 bet365-brak-polskiej-licencji! 5/10

NJN zaskakująco rozpoczeli sezon od dwóch wygranych , z Pistons oraz Kings . Zdecydowanie w drużynie z New Jersey wyróżnia się Lopez oraz Harris , ten pierwszy radzi sobie znakomicie , 25 punktów i 9 zbiórek w spotkaniu przeciwko Pistons oraz 25 punktów i 6 zbiórek przeciwko Kings . Dziś rywal z najwyższej półki , gra zespołu Heat wygląda już całkiem , całkiem . O porażce z Celtics zapewne już dawno zapomnieli , ostatni mecz przeciwko Magic był bardzo dobry , nie łątwo jest pokonac zespół z tej półki taką ogromną różnicą punktów , bardzo dobry występ zaliczył Wade , jak zywkle zawiodła skutecznośc , nie tylko u wcześniej wspomnianego DW , ale także u Jamesa i Bosha . Z ławki dobry występ zaliczył Haslem , 11 punktów oraz 11 zbiórek . Wygrana Miami jest niemal pewna , handicap jaki wybrałem również nie za wysoki , spokojnie Heat pokryją taką różnice .

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 01-11-2010, 12:22

Union Olimpija - Partizan NLB 19:00 75-73

:arrow: Partizan @ 2.92 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 4/10 :minus:
:arrow: Partizan+5 @ 1.83 7/10 :plus:
-4j
+5.81j

New Jersey Nets - Miami Heat 78-101

:arrow: Miami Heat-7 @ 1.66 bet365-brak-polskiej-licencji! 5/10

+3.3j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 01-11-2010, 19:55

Chicago Bulls - Portland Trailblazers

:arrow: Portland Trailblazers @ 2.00 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 6/10
:arrow: Luol Deng Total Points Under 17,5 @ 1.85 betsafe-brak-polskiej-licencji! 8/10

Cały czas w składzie Bulls brakuje Boozera , moim zdaniem zespół bardzo dużo na tym traci . Do tej pory wygrana z Pistons oraz porażka z OKC , zdecydowanie liderem zespołu jest Rose który w obu tych spotkaniach zaprezentował się bardzo dobrze , 28 punktów z OKC oraz 39 z Pistons , oprócz niego dobrze prezentuje się także Noah ,sporo trafia ale także zbiera , i dalej już nic ... no może jeszcze Gibson który kilka punktów dorzuci , Deng fatalnie ... głównie zawodzi skutecznośc. Rywal dziś trudny , Portland bilans 3-0 , oprócz Suns mieli słabych rywali , Clippers oraz NYK , przyznam się że w ostatnim spotkaniu przeciwko NYK liczyłem na ich podtknięcie , niestety się nie udało i dziś zdecydowanie na Portland , Aldridge , Roy czy Miller stanowią o sile zespołu , do tej pory nie zawodzili i mam nadzieje że po dzisiejszym spotkaniu będze mógł powiedziec to samo . Deng jak pisałem wcześniej wyraznie bez formy , 13 punktów z OKC i tylko 9 punktów z Pistons , mam nadzieje że w tym przypadku nie sprawdzi się powiedzenie do 3 razy sztuka , i Deng zakończy spotkanie na swoich poziomie , mam tu na myśli poziom prezentowany do tej pory.

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 01-11-2010, 20:49

Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs

:arrow: Blake Griffin Total Points + Rebounds Over 24,5 @ 1.85 betsafe-brak-polskiej-licencji! 10/10

Po pierwsze powiem ze jest to tylko i wyłącznie moja stawka , gram max bo tak uważam , patrząc na oferte w Betssonie na identyczny zakład mamy już troszke inne wartości , linia wynosi 29 a nie 24.5 jak w betsafe-brak-polskiej-licencji! . Blake od początku pokazuje się z dobrej strony , przypomnijmy: w spotkaniu przeciwko Portland 20 punktów oraz 14 zbiórek , z Dallas 16 punktów oraz 9 zbiórek , GSW 14 punktów i 10 zbiórek . Dziś rywal trudniejszy , na tablicy Tim oraz McDyess , do końca nie są w formie i myśle że BG przekroczy tą linie na spokojnie.

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 02-11-2010, 11:45

Chicago Bulls - Portland Trailblazers

:arrow: Portland Trailblazers @ 2.00 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 6/10 :minus:
:arrow: Luol Deng Total Points Under 17,5 @ 1.85 betsafe-brak-polskiej-licencji! 8/10 :minus:

Cały czas w składzie Bulls brakuje Boozera , moim zdaniem zespół bardzo dużo na tym traci . Do tej pory wygrana z Pistons oraz porażka z OKC , zdecydowanie liderem zespołu jest Rose który w obu tych spotkaniach zaprezentował się bardzo dobrze , 28 punktów z OKC oraz 39 z Pistons , oprócz niego dobrze prezentuje się także Noah ,sporo trafia ale także zbiera , i dalej już nic ... no może jeszcze Gibson który kilka punktów dorzuci , Deng fatalnie ... głównie zawodzi skutecznośc. Rywal dziś trudny , Portland bilans 3-0 , oprócz Suns mieli słabych rywali , Clippers oraz NYK , przyznam się że w ostatnim spotkaniu przeciwko NYK liczyłem na ich podtknięcie , niestety się nie udało i dziś zdecydowanie na Portland , Aldridge , Roy czy Miller stanowią o sile zespołu , do tej pory nie zawodzili i mam nadzieje że po dzisiejszym spotkaniu będze mógł powiedziec to samo . Deng jak pisałem wcześniej wyraznie bez formy , 13 punktów z OKC i tylko 9 punktów z Pistons , mam nadzieje że w tym przypadku nie sprawdzi się powiedzenie do 3 razy sztuka , i Deng zakończy spotkanie na swoich poziomie , mam tu na myśli poziom prezentowany do tej pory.
-6j
-8j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 02-11-2010, 11:46

Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs

:arrow: Blake Griffin Total Points + Rebounds Over 24,5 @ 1.85 betsafe-brak-polskiej-licencji! 10/10 :plus:

Po pierwsze powiem ze jest to tylko i wyłącznie moja stawka , gram max bo tak uważam , patrząc na oferte w Betssonie na identyczny zakład mamy już troszke inne wartości , linia wynosi 29 a nie 24.5 jak w betsafe-brak-polskiej-licencji! . Blake od początku pokazuje się z dobrej strony , przypomnijmy: w spotkaniu przeciwko Portland 20 punktów oraz 14 zbiórek , z Dallas 16 punktów oraz 9 zbiórek , GSW 14 punktów i 10 zbiórek . Dziś rywal trudniejszy , na tablicy Tim oraz McDyess , do końca nie są w formie i myśle że BG przekroczy tą linie na spokojnie.
+8.5j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 02-11-2010, 18:17

Washington Wizards - Philadelphia 76ers

:arrow: Philadelphia 76ers @ 2.5 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 4/10

Przyznam się że długo zastanawiałem się nad tym spotkanie , myślałem o zagraniu hc na zespół 76ers , jednak w końcu postanawiam zagrac bez ;) Oba zespoły bez wygranej , Wizards do tej pory ulegli Magic i Hawks , trzeba przynac ze rywale mocni i nie dziwi ze oba spotkania przegrane . 76ers polegli z Heat , Hawks oraz Pacers . W miare dobrze prezentuje się Wall , bardzo dobry występ przeciwko Hawks , w kratke Thornton który słabo spisał się z Magic natomiast z Hawks zagrał już na wysokim poziomie: 24 punkty i 7 zbiórek . 76ers z Hawks zaprezentowali się dobrze mimo porażki , przespali pierwszą częśc spotkania i uważam że to był główny powód porażki , Iguodala , Brand oraz Nocioni zagrali niezłe zawody , myśle że jesli dziś zagrają na tym samym poziomie o wygraną będe spokojny , mam nadzieje że od początku spotkania będą zmobilizowani i nie powtórzy się sytuacja z poprzedniego spotkania przeciwko Hawks.

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 02-11-2010, 20:38

Miami Heat - Minnesota Timberwolves

:arrow: Wynik gości , poniżej 89 punkty @ 1.89 betsson-brak-polskiej-licencji! 10/10

Po raz kolejny stawka max ! Sytuacja taka sam jak wczoraj , wczoraj z fartem weszło , mam nadzieje że jutro rano będe mógł powiedziec to samo . Dla mnie lini jest grubo przesadzona , nie wydaje mi się aby taki zespół jak Minnesota zdobyła 90 punktó , skoro nie udało się tego dokonac , Celtics 88 punktów , 76ers 87 punktów , Magic 70 punktów i NJN 78 punktów . Jak widac Heat w tym sezonie nie tracili takiej ilości punktów , więc dlaczego by Minnesota miał by tego dokonac , nie mają żadnych atutów po swojej stronie , skazani są na porażke , i mam nadzieje że jutrzejszy dzień rozpocznie się od mocnego uderzenia :) Mecz o 00.30 a jutro na 8 do pracy , ale dam rade :)

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 03-11-2010, 00:08

Partizan - Maccabi Tel Aviv

:arrow: Maccabi Tel Aviv-1 @ 1.76 bet365-brak-polskiej-licencji! 7/10

Taki kurs musze brac już teraz bo zapewne spadanie , Maccabi zdecydowanie lepszy zespół od gospodarzy , w bezpośrednich pojedynkach Partizan zawsze radził sobie z rywalem , ale kilka lat temu , a nawet rok temu był to zupełnie inny zespół . Partizan pokonał Khimik ale jak dobrze wiem Rosyjski zespół nie gra zbyt dobrze i tak wygrana wcale nie dziwi . Nie wydaje mi się aby Maccabi poniosło drugą wyjazdową porażke , są lepsi , mają doświadczonego trenera i lepszych zawodników , wszystko przemiawia za ekipą gości

Valencia - CSKA Moscow

:arrow: Valencia+3 @ 1.93 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 3/10

Valencia w dołku , aż sześc kolejnych porażek , licząc oczywiście rozgrywki ligowe . W Eurolidze również nie za wesoło , porażka bardzo wyrazna z Panathinaikosem oraz z Efesem , o ile wynik w drugim spotkaniu był wysoki to moim zdaniem Hiszpanie w pierwszej połowie grali bardzo dobrze , agresywnie i co najważniejsze skutecznie . Wiadomo że na takim terenie gra się trudno , no i druga częśc spotkania to pokazała ... CSKA słabo , porażka w pierwszej kolejce z Millano była ogromną niespodzianką , mecz w Atenach bez historii , ulegli zdecydowanie , choc pierwsza częśc spotkania była również wyrównana . Siskauskas , Kryapa oraz Kaun są niedostępni , Valencia gra u siebie i uważam że jest to idealny moment na przełamanie .

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 03-11-2010, 21:25

Miami Heat - Minnesota Timberwolves

:arrow: Wynik gości , poniżej 89 punkty @ 1.89 betsson-brak-polskiej-licencji! 10/10 :minus:

Po raz kolejny stawka max ! Sytuacja taka sam jak wczoraj , wczoraj z fartem weszło , mam nadzieje że jutro rano będe mógł powiedziec to samo . Dla mnie lini jest grubo przesadzona , nie wydaje mi się aby taki zespół jak Minnesota zdobyła 90 punktó , skoro nie udało się tego dokonac , Celtics 88 punktów , 76ers 87 punktów , Magic 70 punktów i NJN 78 punktów . Jak widac Heat w tym sezonie nie tracili takiej ilości punktów , więc dlaczego by Minnesota miał by tego dokonac , nie mają żadnych atutów po swojej stronie , skazani są na porażke , i mam nadzieje że jutrzejszy dzień rozpocznie się od mocnego uderzenia Mecz o 00.30 a jutro na 8 do pracy , ale dam rade
-10j

porażka , przepraszam tych co grali ;/

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 03-11-2010, 21:27

Washington Wizards - Philadelphia 76ers

Philadelphia 76ers @ 2.5 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 4/10 :minus:

Przyznam się że długo zastanawiałem się nad tym spotkanie , myślałem o zagraniu hc na zespół 76ers , jednak w końcu postanawiam zagrac bez Oba zespoły bez wygranej , Wizards do tej pory ulegli Magic i Hawks , trzeba przynac ze rywale mocni i nie dziwi ze oba spotkania przegrane . 76ers polegli z Heat , Hawks oraz Pacers . W miare dobrze prezentuje się Wall , bardzo dobry występ przeciwko Hawks , w kratke Thornton który słabo spisał się z Magic natomiast z Hawks zagrał już na wysokim poziomie: 24 punkty i 7 zbiórek . 76ers z Hawks zaprezentowali się dobrze mimo porażki , przespali pierwszą częśc spotkania i uważam że to był główny powód porażki , Iguodala , Brand oraz Nocioni zagrali niezłe zawody , myśle że jesli dziś zagrają na tym samym poziomie o wygraną będe spokojny , mam nadzieje że od początku spotkania będą zmobilizowani i nie powtórzy się sytuacja z poprzedniego spotkania przeciwko Hawks.
-4j

Awatar użytkownika
Karol(LP)

Post autor: Karol(LP) » 03-11-2010, 22:37

Valencia - CSKA Moscow

:arrow: Valencia+3 @ 1.93 pinnacle-brak-polskiej-licencji! 3/10 :plus:
+2.79j

Zablokowany