Typy na Plus

To o czym jest forum bukmacherskie. Typy bukmacherskie piłka nożna, typy meczów innych dyscyplin, kupony bukmacherskie, najlepsze strony z typami, wszystko bez analizy tutaj!
ODPOWIEDZ
KIMBO

Post autor: KIMBO » 31-12-2010, 11:29

KIMBO pisze:Alistair Overeem vs Todd Duffee typ 1 1,16 stawka 3j

Nie widzę innej możliwości, Alistair jest świetnym zawodnikiem mma znanym wam pewnie z walk K1, według mnie w MMA radzi sobie nawet lepiej ;) Nie odbieram oczywiście Todd Duffee szans na zwycięstwo, jest to bardzo dobry zawodnik który walczył w ufc, jednak wiadomo że przygotowania do tej walki najdelikatniej mówiąc nie były pełne. Wydaje się że przed czasem wygra Overeem ... według mnie 90 % że skończy przed czasem ;) Ma wysoką formę zawodnik z Holandii.
Pewnie nikt nie zagrał, zwycięstwo pewne 1 runda 19 sekunda :plus:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 01-01-2011, 12:30

Kranjec vs Schmitt typ 2 1,83 2,5j

Schmitt skacze u siebie, forma nie jest najgorsza ( przynajmniej tak mi się wydaje), Kranjec często psuje skoki dlaczego dzisiaj nie ma być podobnie ?

KIMBO

Post autor: KIMBO » 01-01-2011, 13:07

Frankie Edgar v Gray Maynard typ 1 kurs 2,30 1,5j

Nr 1 w wadze lekkiej to Frankie Edgar, natomiast 4 Gray Maynard dziwi mnie bardzo tak wysoki kurs na faworyta. Pewnie wszyscy pamiętają pierwsza walkę, która zakończyła się przez decyzje dla Graya, warto odnotować że jest to jedyna porażka Frankie Edgar. Każdy kto widział jego ostatnia walkę o bycie nr 1 z B.J. Penn wie kto jest prawdziwym faworytem tej walki, wyraźnie lepsza stójka, wspaniała praca nóg... I mamy wygrana przez decyzje :lol:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 01-01-2011, 14:18

KIMBO pisze:Kranjec vs Schmitt typ 2 1,83 2,5j

Schmitt skacze u siebie, forma nie jest najgorsza ( przynajmniej tak mi się wydaje), Kranjec często psuje skoki dlaczego dzisiaj nie ma być podobnie ?
:plus:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 01-01-2011, 20:19

Clay Guida v Takanori Gomi typ 2 2,30 1,5 j

Tutaj też mi się wydaje że kurs jest za wysoki, walkę powinien wygrać Takanori Gomi który w mojej ocenie ma lepszą stójkę ... Przed chwilą analizowałem jego walki i powiem że jestem od wrażeniem jego umiejętności bokserskich, może jakieś KO ? ;) Proszę o rady i komentarze :grin:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 02-01-2011, 09:55

KIMBO pisze:Frankie Edgar v Gray Maynard typ 1 kurs 2,30 1,5j

Nr 1 w wadze lekkiej to Frankie Edgar, natomiast 4 Gray Maynard dziwi mnie bardzo tak wysoki kurs na faworyta. Pewnie wszyscy pamiętają pierwsza walkę, która zakończyła się przez decyzje dla Graya, warto odnotować że jest to jedyna porażka Frankie Edgar. Każdy kto widział jego ostatnia walkę o bycie nr 1 z B.J. Penn wie kto jest prawdziwym faworytem tej walki, wyraźnie lepsza stójka, wspaniała praca nóg... I mamy wygrana przez decyzje
:zwrot:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 02-01-2011, 12:25

Bilbao - Barcelona typ 2 1,35 Gege1922
Kedzierzyn Kozle vs Skra Belchatow typ 2 1,40
ako 1,89

Skra jak i Barcelona ostatnio w gazie, powinno być bardzo łatwo i przyjemnie, ale jak będzie w rzeczywistości czas pokaże ... Odnośnie skry mogę powiedzieć że widziałem ich mecz z Rzeszowem i byłem pod wielkim wrażeniem, Wlazły, Winiarski i wielu klasa światowa, umiejętności tych zawodników są niewyobrażalne, Świetna ławka rezerwowych,
reprezentanci kraju ... Ktoś chyba na forum napisał iż jest to drużyna bez wad w pełni się z nim zgadzam. Kedzierzyn Kozle ma bardzo dobrych zawodników, ale nie wydaje mi się by mogli oni dzisiaj przeszkodzić Skrze w odniesieniu kolejnego zwycięstwa :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 03-01-2011, 07:19

KIMBO pisze:Bilbao - Barcelona typ 2 1,35 Gege1922
Kedzierzyn Kozle vs Skra Belchatow typ 2 1,40
ako 1,89

Skra jak i Barcelona ostatnio w gazie, powinno być bardzo łatwo i przyjemnie, ale jak będzie w rzeczywistości czas pokaże ... Odnośnie skry mogę powiedzieć że widziałem ich mecz z Rzeszowem i byłem pod wielkim wrażeniem, Wlazły, Winiarski i wielu klasa światowa, umiejętności tych zawodników są niewyobrażalne, Świetna ławka rezerwowych,
reprezentanci kraju ... Ktoś chyba na forum napisał iż jest to drużyna bez wad w pełni się z nim zgadzam. Kedzierzyn Kozle ma bardzo dobrych zawodników, ale nie wydaje mi się by mogli oni dzisiaj przeszkodzić Skrze w odniesieniu kolejnego zwycięstwa :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 03-01-2011, 20:36

Getafe v Real Madryt typ 2 1,44 2,5j
ORL Magic 1,13
MIA Heat 1,20
ako 1,95

Real to Real klasa sama dla siebie, świetny trener, bardzo dobra drużyna nie widzę tutaj szans na jakaś niespodziankę, nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów ;)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 04-01-2011, 06:49

KIMBO pisze:Getafe v Real Madryt typ 2 1,44 2,5j
ORL Magic 1,13
MIA Heat 1,20
ako 1,95

Real to Real klasa sama dla siebie, świetny trener, bardzo dobra drużyna nie widzę tutaj szans na jakaś niespodziankę, nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów ;)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 04-01-2011, 23:30

CHI Bulls -5.5 1.52
MIA Heat -2.5 1,28
ako 1,94
stawka 2,5j

Dwa bardzo ciekawe typki, jeżeli nie będzie żadnej niespodzianki wtedy powinien być spokojny plusik. Miami Heat ostatnio świetna passa dzisiaj ją podtrzymają, Chicago Bulls też dzisiaj nie powinno mieć problemów z wygraniem przynajmniej 6 punktami, u siebie grać potrafią udowodnili to niejednokrotnie.

KIMBO

Post autor: KIMBO » 05-01-2011, 07:00

KIMBO pisze:CHI Bulls -5.5 1.52
MIA Heat -2.5 1,28
ako 1,94
stawka 2,5j

Dwa bardzo ciekawe typki, jeżeli nie będzie żadnej niespodzianki wtedy powinien być spokojny plusik. Miami Heat ostatnio świetna passa dzisiaj ją podtrzymają, Chicago Bulls też dzisiaj nie powinno mieć problemów z wygraniem przynajmniej 6 punktami, u siebie grać potrafią udowodnili to niejednokrotnie.

KIMBO

Post autor: KIMBO » 06-01-2011, 13:28

Fettner vs Karelin typ 1 1,54 2j

Krotko i na temat ;) Fettner jest dużo bardziej stabilnym skoczkiem, oddaje dwa równe skoki czego nie można powiedzieć o zawodniku z Rosji. Warto też podkreślić że skaczą oni w Austrii co też nie jest bez znaczenia w tym pojedynku tych zawodników. Karelin nie odda dwóch równych skoków z tego co mi wiadomo nie skakał na treningach ani w kwalifikacjach więc niewiadomo czy ten młody skoczek nie zawali pierwszego skoku.

KIMBO

Post autor: KIMBO » 06-01-2011, 13:33

Bnei Hasharon vs Barak Netanya typ 1 1,35
Benetton Treviso vs Enel Brindisi typ 1 -6,5 1,55
ako 2,1
3 j

Tutaj postawiłem na faworytów mam nadzieje że mnie nie zawiodą ;) Ten kupon jest pewny tak na 70 %, wiec chyba warto go zagrać ;)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 06-01-2011, 17:02

KIMBO pisze:Fettner vs Karelin typ 1 1,54 2j

Krotko i na temat Fettner jest dużo bardziej stabilnym skoczkiem, oddaje dwa równe skoki czego nie można powiedzieć o zawodniku z Rosji. Warto też podkreślić że skaczą oni w Austrii co też nie jest bez znaczenia w tym pojedynku tych zawodników. Karelin nie odda dwóch równych skoków z tego co mi wiadomo nie skakał na treningach ani w kwalifikacjach więc niewiadomo czy ten młody skoczek nie zawali pierwszego skoku.
:plus: :rumba: :rumba: :rumba:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 06-01-2011, 17:42

Rafael Nadal - Ernests Gulbis Nadal wygra 2:0 1,66
Remat Zalau vs VFB Friedrichshafen typ 2 1,14
ako 1,89
2,5j

Szybko zagrane live na Nadala, na siatkówkę będzie trzeba trochę poczekać, niemniej liczę że to wejdzie łatwo ;)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 06-01-2011, 21:29

KIMBO pisze:Bnei Hasharon vs Barak Netanya typ 1 1,35
Benetton Treviso vs Enel Brindisi typ 1 -6,5 1,55
ako 2,1
3 j

Tutaj postawiłem na faworytów mam nadzieje że mnie nie zawiodą Ten kupon jest pewny tak na 70 %, wiec chyba warto go zagrać
:plus: :rumba: :rumba: :rumba:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 06-01-2011, 21:31

KIMBO pisze:Rafael Nadal - Ernests Gulbis Nadal wygra 2:0 1,66
Remat Zalau vs VFB Friedrichshafen typ 2 1,14
ako 1,89
2,5j

Szybko zagrane live na Nadala, na siatkówkę będzie trzeba trochę poczekać, niemniej liczę że to wejdzie łatwo
:plus: Ktoś tutaj zagląda?

:rumba: :rumba: :rumba:

Awatar użytkownika
Raja
#Weteran
#Weteran

Post autor: Raja » 06-01-2011, 21:33

Zaglądamy :) ładna seria :wink:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 07-01-2011, 10:48

Perth Wildcats-Melbourne Tigers typ 1 -4,5 1,40
Andy Murray 1,22
ako 1,7
stawka 2,5j

Andy Murray powinien sobie dzisiaj poradzić, może przegrać seta, ale wątpię żeby ten zawodnik przegrał dzisiejszy mecz chociaż oczywiście wszystko jest możliwe. Natomiast pierwszy typ wydaje mi się nawet pewniejszy ;)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 07-01-2011, 15:30

KIMBO pisze:Perth Wildcats-Melbourne Tigers typ 1 -4,5 1,40
Andy Murray 1,22
ako 1,7
stawka 2,5j

Andy Murray powinien sobie dzisiaj poradzić, może przegrać seta, ale wątpię żeby ten zawodnik przegrał dzisiejszy mecz chociaż oczywiście wszystko jest możliwe. Natomiast pierwszy typ wydaje mi się nawet pewniejszy
:minus: :cry: :cry: :cry:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 08-01-2011, 00:24

ORL Magic 1,2
MIA Heat -5.5 1.71
BOS Celtics -3.5 1,37
ako 2,81
2,5j
:bet365-brak-polskiej-licencji!:

No wiec wszystko ładnie wygląda, Orlando Magic ostatnio wygrywa mecze dzisiaj powinno być podobnie, grają u siebie i raczej nie powinna im się przydarzyć ,,wpadka''. Miami Heat świetna drużyna ostatnio są na fali i nie wydaje się żeby ją stracili, wydaje mi się że wygrają przynajmniej 10 punktami, ale wole zagrać ostrożniej i być bardziej pewny sukcesu. Boston Celtics u siebie nie pregrywają, ogólnie prezentują niezła forme, wygrana z San Antonio Spurs jest tego przykładem :) Proszę o opinie czy sie zgadzacie z tym kuponem, miedzy innymi Modes

KIMBO

Post autor: KIMBO » 08-01-2011, 10:05

KIMBO pisze:ORL Magic 1,2
MIA Heat -5.5 1.71
BOS Celtics -3.5 1,37
ako 2,81
2,5j

No wiec wszystko ładnie wygląda, Orlando Magic ostatnio wygrywa mecze dzisiaj powinno być podobnie, grają u siebie i raczej nie powinna im się przydarzyć ,,wpadka''. Miami Heat świetna drużyna ostatnio są na fali i nie wydaje się żeby ją stracili, wydaje mi się że wygrają przynajmniej 10 punktami, ale wole zagrać ostrożniej i być bardziej pewny sukcesu. Boston Celtics u siebie nie pregrywają, ogólnie prezentują niezła forme, wygrana z San Antonio Spurs jest tego przykładem :) Proszę o opinie czy sie zgadzacie z tym kuponem, miedzy innymi Modes

KIMBO

Post autor: KIMBO » 08-01-2011, 10:25

Styczeń
Ilość typów 10
ilość trafionych 8
ilość nietrafionych 1
ilość zwrotów 1
Skuteczność 88%
Ilość ostawionych jednostek 24
Zysk/Strata 17,62

( Kuponik ze skrą liczony jako stawka 2,5j)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 08-01-2011, 12:02

Delecta Bydgoszcz vs Skra Belchatow typ 2 1,09
Cholet vs Limoges typ 1 -4,5 1,29
PAOK vs Peristeri typ 1 -3,5 1,31
Efes Pilsen vs Besiktas typ 1 1,14
Mersin vs Fenerbahce typ 2 1,13
ako 2,37
stawka 3j

W moim odczuciu bardzo fajny kupon, Skra bez najmniejszego problemu dzisiaj wygra, mają niesamowity skład, jak dla mnie 3:0 dla Skry będzie. Cholet czyli koszykówka rodem z Francji, tutaj też nie spodziewam się jakiejś większej niespodzianki ze strony gości, powinno być spokojnie, ogólnie zwycięstwo w okolicach 10 punktów, tego bym sobie rzyczył. Pozostałe 3 typy to liga Grecka i Turecka, potrzebna jest jakaś duża niespodzianka żeby ten kupon nie wszedł ;)
Ostatnio zmieniony 08-01-2011, 15:10 przez KIMBO, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ