Włosi w tym meczu nie powinni mieć większych problemów z ograniem Finów. Wydaja mi się drużyną lepiej poukładaną, mają lepszych zawodników, lepiej zorganizowani są najkrócej mówiąc.
Typy na Plus
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO
Antonio Lindback Powyżej 7 2.05 2j
Antonio ostatnio pokazał w Vojens że potrafi świetnie jeździć ( awansował do GP z 2 miejsce ), mam nadzieje że dzisiaj będzie tak samo i wykręci dwu cyfrówkę chociaż będzie miał dzisiaj ciężkich przeciwników na torze, ale zawodnik który awansował do GP powinien sobie poradzić w dzisiejszym meczu.
-
KIMBO
KIMBO pisze:Antonio Lindback Powyżej 7 2.05 2j
Antonio ostatnio pokazał w Vojens że potrafi świetnie jeździć ( awansował do GP z 2 miejsce ), mam nadzieje że dzisiaj będzie tak samo i wykręci dwu cyfrówkę chociaż będzie miał dzisiaj ciężkich przeciwników na torze, ale zawodnik który awansował do GP powinien sobie poradzić w dzisiejszym meczu.
Zaczyna się powoli robić zielono
-
KIMBO
Tutaj napiszę tylko że podzielam opinie kolegów z forum, tylko osobiście zachęcam do zagrania handicapu na ten mecz
-
KIMBO
KIMBO pisze:Grecja-USA typ 2 -6 1.83
Tutaj napiszę tylko że podzielam opinie kolegów z forum, tylko osobiście zachęcam do zagrania handicapu na ten meczUSA dzisiaj powinno pokazać Grecji że są drużyną lepszą, posiadają lepszych zawodników ( tutaj chyba każdy się ze mną zgodzi, żeby nasza reprezentacja mogła z ich 2 składu wziąć z 2 zawodników ... ehhh takie gdybanie
)
-
KIMBO
W moim odczuciu Serbia jest dużo lepszą drużyną, w sparingach ich gra wyglądała bardzo dobrze ( rozegrali ich zresztą bardzo dużo, a to z pewnością wpłynie na zgranie zespołu w dzisiejszym meczu). Angola w tym meczu powinna wyraźnie odstawać, no może w pierwszej połowie meczu pokażą że potrafią grać dobrze w koszykówkę, ale żeby przegrali mniejszą ilością punktów niż 15 ciężko mi uwierzyć. To początek imprezy więc ze stawką nie szaleje, oby był plus.
-
KIMBO
KIMBO pisze:ANGOLA VS SERBIA typ 2 -14,5 1,90 2j
W moim odczuciu Serbia jest dużo lepszą drużyną, w sparingach ich gra wyglądała bardzo dobrze ( rozegrali ich zresztą bardzo dużo, a to z pewnością wpłynie na zgranie zespołu w dzisiejszym meczu). Angola w tym meczu powinna wyraźnie odstawać, no może w pierwszej połowie meczu pokażą że potrafią grać dobrze w koszykówkę, ale żeby przegrali mniejszą ilością punktów niż 15 ciężko mi uwierzyć. To początek imprezy więc ze stawką nie szaleje, oby był plus.
No coraz lepiej
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO
Hmmm kurs zachęca do grania
Andersen vs Magnus Zetterstroem typ 1 1,71 2,5 j
Hansior walczy o gp
-
KIMBO
Kolejna gala ufc
-
KIMBO
KIMBO pisze:Greg Hancock vs Kenneth Bjerre typ 2 2,25 2j
Hmmm kurs zachęca do graniaW moim odczuciu Bjerre nie stoi w tym pojedynku na straconej pozycji . Posłużę się słowami Hancocka ,, Nie mogę powiedzieć jaki jest sekret tego toru - nie odkryłem go jeszcze'' Bardzo dobry zawodnik, będę mu kibicował ale w ostatecznym pojedynku z Kenneth Bjerre przegra
Andersen vs Magnus Zetterstroem typ 1 1,71 2,5 j
Hansior walczy o gpZorro bez szans ...
Frank Mir v Mirko Filipovic typ 1 1,40 2j
Kolejna gala ufcTyp jakiś musi być ... Osobiście kibicuje Filipovicowi ale niestety a) przykra kontuzja, b) jest zawodnikiem w zastępstwie na tą gale ( 5 tygodni miał na przygotowania ), c) jest dużo różnica w wadze, d) gorszy parter to wszystko działa dzisiaj na jego niekorzyść.
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO
- Modes
Taaaaa, kilka minut przed twym postem podano do wiadomosci sklad Arsenalu ... tylko 3 zawodnikow z meczu z Chelsea gra dzis w tym bramkarz. Juz przed meczem chodzily sluchy ze trener wystawi inny sklad (np. cesc pauzuje za kartki).KIMBO pisze:Wigan v Arsenal typ 2 kurs 1,66 2j
Niechce mi się wierzyć że Arsenal może przegrać ten mecz, ostatnio pięknie grali z Chelsea dzisiaj podobno tym samym składem mają grać musi być dobrze
-
KIMBO
-
KIMBO
Nie widzę innej możliwości, Alistair jest świetnym zawodnikiem mma znanym wam pewnie z walk K1, według mnie w MMA radzi sobie nawet lepiej