Typy na Plus

To o czym jest forum bukmacherskie. Typy bukmacherskie piłka nożna, typy meczów innych dyscyplin, kupony bukmacherskie, najlepsze strony z typami, wszystko bez analizy tutaj!
KIMBO

Post autor: KIMBO » 23-08-2010, 13:23

Finlandia - Włochy Typ 2 1,20 5j

Włosi w tym meczu nie powinni mieć większych problemów z ograniem Finów. Wydaja mi się drużyną lepiej poukładaną, mają lepszych zawodników, lepiej zorganizowani są najkrócej mówiąc.

KIMBO

Post autor: KIMBO » 23-08-2010, 21:38

KIMBO pisze:Finlandia - Włochy Typ 2 1,20 5j

Włosi w tym meczu nie powinni mieć większych problemów z ograniem Finów. Wydaja mi się drużyną lepiej poukładaną, mają lepszych zawodników, lepiej zorganizowani są najkrócej mówiąc.
:plus:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 24-08-2010, 15:35

Proszę komentować moje TYPY :!: :roll:

Antonio Lindback Powyżej 7 2.05 2j

Antonio ostatnio pokazał w Vojens że potrafi świetnie jeździć ( awansował do GP z 2 miejsce ), mam nadzieje że dzisiaj będzie tak samo i wykręci dwu cyfrówkę chociaż będzie miał dzisiaj ciężkich przeciwników na torze, ale zawodnik który awansował do GP powinien sobie poradzić w dzisiejszym meczu.

KIMBO

Post autor: KIMBO » 24-08-2010, 19:59

KIMBO pisze:Antonio Lindback Powyżej 7 2.05 2j

Antonio ostatnio pokazał w Vojens że potrafi świetnie jeździć ( awansował do GP z 2 miejsce ), mam nadzieje że dzisiaj będzie tak samo i wykręci dwu cyfrówkę chociaż będzie miał dzisiaj ciężkich przeciwników na torze, ale zawodnik który awansował do GP powinien sobie poradzić w dzisiejszym meczu.

Zaczyna się powoli robić zielono :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 25-08-2010, 11:38

Grecja-USA typ 2 -6 1.83

Tutaj napiszę tylko że podzielam opinie kolegów z forum, tylko osobiście zachęcam do zagrania handicapu na ten mecz :) USA dzisiaj powinno pokazać Grecji że są drużyną lepszą, posiadają lepszych zawodników ( tutaj chyba każdy się ze mną zgodzi, żeby nasza reprezentacja mogła z ich 2 składu wziąć z 2 zawodników ... ehhh takie gdybanie :roll: )

KIMBO

Post autor: KIMBO » 25-08-2010, 20:23

KIMBO pisze:Grecja-USA typ 2 -6 1.83

Tutaj napiszę tylko że podzielam opinie kolegów z forum, tylko osobiście zachęcam do zagrania handicapu na ten mecz :) USA dzisiaj powinno pokazać Grecji że są drużyną lepszą, posiadają lepszych zawodników ( tutaj chyba każdy się ze mną zgodzi, żeby nasza reprezentacja mogła z ich 2 składu wziąć z 2 zawodników ... ehhh takie gdybanie :roll: )

KIMBO

Post autor: KIMBO » 28-08-2010, 14:21

Oby zielona passa trwała ;)

ANGOLA VS SERBIA typ 2 -14,5 1,90 2j

W moim odczuciu Serbia jest dużo lepszą drużyną, w sparingach ich gra wyglądała bardzo dobrze ( rozegrali ich zresztą bardzo dużo, a to z pewnością wpłynie na zgranie zespołu w dzisiejszym meczu). Angola w tym meczu powinna wyraźnie odstawać, no może w pierwszej połowie meczu pokażą że potrafią grać dobrze w koszykówkę, ale żeby przegrali mniejszą ilością punktów niż 15 ciężko mi uwierzyć. To początek imprezy więc ze stawką nie szaleje, oby był plus.

KIMBO

Post autor: KIMBO » 28-08-2010, 18:34

KIMBO pisze:ANGOLA VS SERBIA typ 2 -14,5 1,90 2j

W moim odczuciu Serbia jest dużo lepszą drużyną, w sparingach ich gra wyglądała bardzo dobrze ( rozegrali ich zresztą bardzo dużo, a to z pewnością wpłynie na zgranie zespołu w dzisiejszym meczu). Angola w tym meczu powinna wyraźnie odstawać, no może w pierwszej połowie meczu pokażą że potrafią grać dobrze w koszykówkę, ale żeby przegrali mniejszą ilością punktów niż 15 ciężko mi uwierzyć. To początek imprezy więc ze stawką nie szaleje, oby był plus.

No coraz lepiej :mrgreen:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 28-08-2010, 22:03

James Toney -Randy Couture typ 2 1.17 1j

http://www.typybukmacherskie.org/kimbo- ... 890,25.htm

KIMBO

Post autor: KIMBO » 29-08-2010, 07:45

KIMBO pisze:James Toney -Randy Couture typ 2 1.17 1j

http://www.typybukmachers...-vt31890,25.htm

KIMBO

Post autor: KIMBO » 29-08-2010, 11:58

JORDANIA VS ANGOLA typ 1 -5,5 8j

Tak jak inni uważam że jest to bardzo ciekawy typ, powinien wejść gładko :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 30-08-2010, 20:51

KIMBO pisze:JORDANIA VS ANGOLA typ 1 -5,5 8j

Tak jak inni uważam że jest to bardzo ciekawy typ, powinien wejść gładko :)
:minus:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 12-09-2010, 13:39

Jurica Pavlic -1 Darcy Ward +1 typ 1 3j 1,83

Jurica u siebie na torzę czuję się naprawde dobrze, Darcy w lidze polskiej słabiutko jedzie, dzisiaj nie powinien zdobyć dużej ilości punktów.

Kenneth Bjerre Powyżej 10 1.72 2j

Pokazał wczoraj Duńczyk że forma jest :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 12-09-2010, 18:48

KIMBO pisze:Jurica Pavlic -1 Darcy Ward +1 typ 1 3j 1,83 :plus:

Jurica u siebie na torzę czuję się naprawde dobrze, Darcy w lidze polskiej słabiutko jedzie, dzisiaj nie powinien zdobyć dużej ilości punktów.

Kenneth Bjerre Powyżej 10 1.72 2j :minus:

Pokazał wczoraj Duńczyk że forma jest :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 25-09-2010, 13:59

Greg Hancock vs Kenneth Bjerre typ 2 2,25 2j

Hmmm kurs zachęca do grania ;) W moim odczuciu Bjerre nie stoi w tym pojedynku na straconej pozycji . Posłużę się słowami Hancocka ,, Nie mogę powiedzieć jaki jest sekret tego toru - nie odkryłem go jeszcze'' Bardzo dobry zawodnik, będę mu kibicował ale w ostatecznym pojedynku z Kenneth Bjerre przegra

Andersen vs Magnus Zetterstroem typ 1 1,71 2,5 j

Hansior walczy o gp ;) Zorro bez szans ...

KIMBO

Post autor: KIMBO » 25-09-2010, 14:15

Frank Mir v Mirko Filipovic typ 1 1,40 2j

Kolejna gala ufc ;) Typ jakiś musi być ... Osobiście kibicuje Filipovicowi ale niestety a) przykra kontuzja, b) jest zawodnikiem w zastępstwie na tą gale ( 5 tygodni miał na przygotowania ), c) jest dużo różnica w wadze, d) gorszy parter to wszystko działa dzisiaj na jego niekorzyść.

KIMBO

Post autor: KIMBO » 26-09-2010, 08:03

KIMBO pisze:Greg Hancock vs Kenneth Bjerre typ 2 2,25 2j :minus:

Hmmm kurs zachęca do grania ;) W moim odczuciu Bjerre nie stoi w tym pojedynku na straconej pozycji . Posłużę się słowami Hancocka ,, Nie mogę powiedzieć jaki jest sekret tego toru - nie odkryłem go jeszcze'' Bardzo dobry zawodnik, będę mu kibicował ale w ostatecznym pojedynku z Kenneth Bjerre przegra

Andersen vs Magnus Zetterstroem typ 1 1,71 2,5 j

Hansior walczy o gp ;) Zorro bez szans ... :plus:

Frank Mir v Mirko Filipovic typ 1 1,40 2j :plus:

Kolejna gala ufc ;) Typ jakiś musi być ... Osobiście kibicuje Filipovicowi ale niestety a) przykra kontuzja, b) jest zawodnikiem w zastępstwie na tą gale ( 5 tygodni miał na przygotowania ), c) jest dużo różnica w wadze, d) gorszy parter to wszystko działa dzisiaj na jego niekorzyść.

KIMBO

Post autor: KIMBO » 26-09-2010, 15:17

Kenneth Bjerre Powyżej 8 1,90 2j

No dzisiaj musi pokazać żę potrafi dobrze jechać, zresztą tak jak prawie cały sezon w lidze ;)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 30-09-2010, 11:04

Kuba vs Serbia typ 1 1,52 3j

Powiem szczerze Serbia jakoś mnie nie przekonuje ... Natomiast Kuba pokazała jak się gra w meczu z Brazylią ... Dzisiaj liczę na dosyć łatwe zwycięstwo reprezentacji Kuby ;) Z fartem

KIMBO

Post autor: KIMBO » 29-11-2010, 15:46

Powracam do typowania :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 27-12-2010, 19:13

HOU Rockets+ UTA Jazz+ MEM Grizzlies ako 2,06 stawka 2

Trzeba grać dalej :) Oby jak kiedyś na plus

KIMBO

Post autor: KIMBO » 29-12-2010, 20:17

Wigan v Arsenal typ 2 kurs 1,66 2j

Niechce mi się wierzyć że Arsenal może przegrać ten mecz, ostatnio pięknie grali z Chelsea dzisiaj podobno tym samym składem mają grać musi być dobrze :rumba:

Awatar użytkownika
Modes

Post autor: Modes » 29-12-2010, 20:54

KIMBO pisze:Wigan v Arsenal typ 2 kurs 1,66 2j

Niechce mi się wierzyć że Arsenal może przegrać ten mecz, ostatnio pięknie grali z Chelsea dzisiaj podobno tym samym składem mają grać musi być dobrze :rumba:
Taaaaa, kilka minut przed twym postem podano do wiadomosci sklad Arsenalu ... tylko 3 zawodnikow z meczu z Chelsea gra dzis w tym bramkarz. Juz przed meczem chodzily sluchy ze trener wystawi inny sklad (np. cesc pauzuje za kartki).

KIMBO

Post autor: KIMBO » 29-12-2010, 22:44

Wigan v Arsenal typ 2 kurs 1,66 2j

Pech :minus: :???:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 30-12-2010, 19:37

Alistair Overeem vs Todd Duffee typ 1 1,16 stawka 3j

Nie widzę innej możliwości, Alistair jest świetnym zawodnikiem mma znanym wam pewnie z walk K1, według mnie w MMA radzi sobie nawet lepiej ;) Nie odbieram oczywiście Todd Duffee szans na zwycięstwo, jest to bardzo dobry zawodnik który walczył w ufc, jednak wiadomo że przygotowania do tej walki najdelikatniej mówiąc nie były pełne. Wydaje się że przed czasem wygra Overeem ... według mnie 90 % że skończy przed czasem ;) Ma wysoką formę zawodnik z Holandii.

ODPOWIEDZ