Typy na Plus

To o czym jest forum bukmacherskie. Typy bukmacherskie piłka nożna, typy meczów innych dyscyplin, kupony bukmacherskie, najlepsze strony z typami, wszystko bez analizy tutaj!
KIMBO

Post autor: KIMBO » 27-07-2010, 09:19

Powyższy typ odrobiony na Troy (Valubets) ;)

Teraz pora na zysk

Unirea Urziceni v Zenit St Petersburg typ 2 1,80 6j

Zenit ostatnio wszystko wygrywa, nie powinien mieć problemów z rumuńskim klubem który dopiero zaczyna ligę ;)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 27-07-2010, 20:24

Powyższy typ odrobiony na Troy (Valubets) ;)

Teraz pora na zysk

Unirea Urziceni v Zenit St Petersburg typ 2 1,80 6j

Zenit ostatnio wszystko wygrywa, nie powinien mieć problemów z rumuńskim klubem który dopiero zaczyna ligę ;)
:minus:

po prostu pięknie

KIMBO

Post autor: KIMBO » 29-07-2010, 11:24

No to jedziemy

Teraz Tobet, później bet 365 jak poda

Dania 2,10 2/10
U siebie na torze muszą wygrać ten baraż, a później przegrać w finale z nami ;) Tak na poważnie, Szwedzi są nieobliczalni, ale chyba nie sprawią nam dzisiaj niespodzianki. Tor robiony będzie pod gospodarzy, nie pod przyjezdnych.

:plus:

Jak dotąd Szwedzi jadą dużo lepiej, zobaczymy co będzie dalej ale zaczynam powątpiewać ... Jednak plus, ale trzeba przyznać Szwedzi byli lepsi .
Ostatnio zmieniony 29-07-2010, 20:51 przez KIMBO, łącznie zmieniany 4 razy.

KIMBO

Post autor: KIMBO » 29-07-2010, 14:57

Darcy Ward - Denis Gizatullin typ 2 2,25 3/10

Giza dużo w tym sezonie jeździ, a Ward może narzekać na brak jazdy, doświadczenia ( to jeszcze junior) . Giza czuje się coraz lepiej na ,,betonie'' a z tego co słyszałem takiego toru możemy się spodziewać takiego toru. Myślę, że Denis może dziś liczyć na pomoc w parku Emila co też będzie jego dodatkowym argumentem w tej konfrontacji.

Hans Andersen Powyżej 10 2,0 3/10

Hans Andersen, w polskiej lidze jeździ powiedzmy sobie szczerze w kratkę, raz dobrze, raz źle. Jednak Duńczyk jedzie u siebie w ,,domy''. Trochę tam już się pościągał w Vojens i spisywał się bardzo dobrze. Obok Bjerre pomorze Dani wywalczyć zwycięstwo w barażach.

KIMBO

Post autor: KIMBO » 30-07-2010, 09:36

WNBA

WAS Mystics- IND Fever typ 2 -7,5 1,90 2/10

Kurs powiedzmy sobie szczerze zachęca do grania na ten typ. Ostatnio WAS Mystics gra krótka mówiąc fatalnie, wczorajsza bolesna porażka u siebie z dużo słabszym zespołem była niezwykle bolesna. Po jednym dniu nie wstanie się po ciężkim nokaucie. :)

Maria Kirilenko v Agnieszka Radwańska typ 1 1/10 2,25

Typ pożyczony od robert9990

KIMBO

Post autor: KIMBO » 30-07-2010, 14:36

Naszły mnie teraz ciekawe typy odnośnie kosza

Łotwa U18-Chorwacja U18 typ 1 4/10

Łotwa w fazie grupowej zajęła drugie miejsce przegrywając tylko lekko z Litwą, coś mi się zdaje widząc dzisiejszą męczarnie Rosji że czeka ich wygrana. ( Rosjanie wygrali dopiero po dogrywce)

kurs 1,45

Serbia U18- Polska U18 1/10

Nasi trochę pecha mieli ostatnio, ale teraz wierzę że los się uśmiechnie i pokażą że rośnie nam nowe pokolenie polskich zdolnych koszykarzy którzy po przegranych potrafią się szybko odbudować, aby wstać i wygrać kolejny mecz.

kurs 2,75

Lithuania U18- Grecja U18 typ 1 -15,5 1,5/10

Wszystkie gwiazdy na niebie mówią mi że szykuje się tutaj pogrom, ostatni mecz Litwini zagrali spokojnie ... Teraz pora by pokazać wszystkim zespołom że są groźni i potrafią ograć każdego.

kura 1,83

KIMBO

Post autor: KIMBO » 30-07-2010, 20:45

KIMBO pisze:Łotwa U18-Chorwacja U18 typ 1 4/10

Łotwa w fazie grupowej zajęła drugie miejsce przegrywając tylko lekko z Litwą, coś mi się zdaje widząc dzisiejszą męczarnie Rosji że czeka ich wygrana. ( Rosjanie wygrali dopiero po dogrywce)

kurs 1,45

Serbia U18- Polska U18 1/10

Nasi trochę pecha mieli ostatnio, ale teraz wierzę że los się uśmiechnie i pokażą że rośnie nam nowe pokolenie polskich zdolnych koszykarzy którzy po przegranych potrafią się szybko odbudować, aby wstać i wygrać kolejny mecz.

kurs 2,75

Lithuania U18- Grecja U18 typ 1 -15,5 1,5/10

Wszystkie gwiazdy na niebie mówią mi że szykuje się tutaj pogrom, ostatni mecz Litwini zagrali spokojnie ... Teraz pora by pokazać wszystkim zespołom że są groźni i potrafią ograć każdego.

kura 1,83

Ogólnie U18 na :plus:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 31-07-2010, 14:13

Tak dla zabawy dzisiaj ;)

Rune Holta powyżej 10
Dynamo Dresden v Carl Zeiss Jena typ 1
Lithuania U18 vs Serbia U18
Renaud Lavillenie - skok o tyczce
Union Berlin v Middlesbrough typ 1

ako 3,03 stawka 1j

KIMBO

Post autor: KIMBO » 01-08-2010, 07:57

Miesiąc taki trochę na rozgrzewkę, od jutra biorę się na poważnie, zerujemy licznik . :yes:

W Lipcu popełniłem wiele błędów, ale jak to mówią ,,człowiek uczy się na błędach'' , ja na pewno dużo się nauczyłem na tych moich własnych nieszczęsnych błędach . Cały czas szukam rożnych sposobów gry, po ciąg fibonacciego czy płaską stawkę, lecz widzę że to nie jest dobra droga .

Już mam jakiś pomysł na ten miesiąc, żeby było o wiele lepiej niż do tej pory. Typy będą jeszcze lepiej analizowane niż do tej pory, będzie ich mniej, ale będą jeszcze lepsze. Postaram się ograniczyć typy z piłki nożnej ( najbardziej nieprzewidywalna z dyscyplin, te remisy to najgorsza rzecz, denerwują strasznie :D ). Liga rosyjska tam to chyba najwięcej niespodzianek, już niedługo nasza Polska zaczyna grać tutaj też może być ,, dziwnie '' Wiele klubów się wzmocniło, wiele straciło wartościowych zawodników. Ciekawi mnie jak sobie poradzą ,,faworyci'' ligi. Może będą jakieś niespodzianki. Czas pokaże. :roll:

Ogólnie tracę na piłce, chociaż nie wiem czemu ( przykład dzisiejszy mecz Lechi Gdańsk, czy ktoś się spodziewał takiego wyniki :?: ) Koszykówka, żużel na te dyscypliny nie ma co narzekać, mogłem na nie liczyć żeby coś ugrać .
W tym miesiącu dojdą z pewnością jakieś typy odnośnie odnośnie siatkówki. Jako podsumowanie trochę za dużo napisałem, ale cóż każdemu kto przeczytał te nudne wypociny dziękuje ;)

Bym zapomniał, powodzenia w ogrywaniu buków i zapraszam do komentowania moich typów :cool:

:trophy: :trophy: :trophy:

Sierpień

Awatar użytkownika
marines

Post autor: marines » 01-08-2010, 11:33

KIMBO pisze:Postaram się ograniczyć typy z piłki nożnej ( najbardziej nieprzewidywalna z dyscyplin, te remisy to najgorsza rzecz, denerwują strasznie :D )
Też mnie to denerwuje, przykład --> wczoraj Arsenal :evil:
KIMBO pisze:Postaram się ograniczyć typy z piłki nożnej
Też mi to przeszło przez myśl w swoich typach ale dłużej się zastanawiając to wcale nie trzeba obstawiać 1X2 bo przecież można under/over, kto strzeli pierwszą bramkę, 1X lub X2, czy inne kombinacje o których się zapomina a one już nie są tak bardzo podatne na niespodzianki... I ja też sobie postanowiłem że będę teraz częściej kombinował w typach te możliwości o których wspomniałem wcześniej. W ten sposób nie trzeba ograniczać się w typowaniu piłki nożnej dla niektórych czy nawet większości ulubionej dyscypliny sportowej.

Pozdro i wielu plusików na sierpień życzę :wink:
Obrazek

KIMBO

Post autor: KIMBO » 01-08-2010, 17:45

Dobra nie będę pisał kolejnego postu, live dla zabawy dla emocji a teraz

Chalaco FC v Nacional de Iquitos under 2,5 1,80 1 j

Spróbujemy tak w piłkę zagrać :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 02-08-2010, 08:34

KIMBO pisze:Dobra nie będę pisał kolejnego postu, live dla zabawy dla emocji a teraz

Chalaco FC v Nacional de Iquitos under 2,5 1,80 1 j

Spróbujemy tak w piłkę zagrać :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 02-08-2010, 12:04

GEORGIA VS POLSKA typ 2 - 5,5 1,83 3j

http://www.typybukmacherskie.org/gruzja ... htm#435874

KIMBO

Post autor: KIMBO » 02-08-2010, 14:11

Szwecja U18 - Hiszpania U18 typ 2 1,04 10 j

Szwecja U18 - Hiszpania U18 poniżej 120,5 1j

http://www.typybukmacherskie.org/szwecj ... t32344.htm

KIMBO

Post autor: KIMBO » 02-08-2010, 16:32

KIMBO pisze:Szwecja U18 - Hiszpania U18 typ 2 1,04 10 j

Szwecja U18 - Hiszpania U18 poniżej 120,5 1j
:plus: :plus:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 02-08-2010, 17:41

KIMBO pisze:GEORGIA VS POLSKA typ 2 - 5,5 1,83 3j

http://www.typybukmachers...2337.htm#435874

KIMBO

Post autor: KIMBO » 04-08-2010, 11:09

Sengkang Punggol v Gombak United typ under 2,5 2j 1,90

Ostatnio trochę mało bramek strzelały te zespoły, wydaje mi się iż dzisiaj nie będzie lepiej :lol: :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 04-08-2010, 11:12

Anderson Silva v Chael Sonnen typ 1 1,20 3j

Pora podać w gotowych jakiś typ na walkę MMA, jeżeli ktoś chce jakiś informacji o tych zawodnikach to zapraszam pod podany niżej link.

http://www.typybukmacherskie.org/kimbo- ... t31890.htm

Ostatni typ za dwa tygodnie kolejne :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 04-08-2010, 14:19

KIMBO pisze:Sengkang Punggol v Gombak United typ under 2,5 2j 1,90

Ostatnio trochę mało bramek strzelały te zespoły, wydaje mi się iż dzisiaj nie będzie lepiej :lol: :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 04-08-2010, 14:37

Jeszcze bardzo ciekawą ofertę na dzisiaj znalazłem to podam :roll:

Rune Holta Powyżej 12 1 j

Roman Holtański nie powinien mieć problemów w obecnej dyspozycji zrobienie 13 punktów w 6 startach ( na pewno taktyczna będzie, Częstochowa sobie dzisiaj nie poradzi i będą musieli dać Holcie dodatkowy bieg )

KIMBO

Post autor: KIMBO » 17-08-2010, 13:34

KIMBO pisze:Anderson Silva v Chael Sonnen typ 1 1,20 3j

Pora podać w gotowych jakiś typ na walkę MMA, jeżeli ktoś chce jakiś informacji o tych zawodnikach to zapraszam pod podany niżej link.

http://www.typybukmachers...lki-vt31890.htm

Ostatni typ za dwa tygodnie kolejne :)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 19-08-2010, 13:52

Unia Tarnow - Unia Leszno - 6 typ 2 5j 1,90

( jednak u mnie w gk też podam ten typ )

KIMBO

Post autor: KIMBO » 21-08-2010, 12:55

KIMBO pisze:Unia Tarnow - Unia Leszno - 6 typ 2 5j 1,90

( jednak u mnie w gk też podam ten typ )

KIMBO

Post autor: KIMBO » 21-08-2010, 13:24

Dzisiaj pobawimy się o tak ;]

:arrow: Lindback vs Magnus Zetterstroem typ 1 1,66 5j

Jak dla mnie bardzo ciekawa para, Zorro w finale w Vojens 2 punkty, Lindback 10. Statystyki mówią jedno, a poza statystykami mogę dodać tyle iż Antonio powoli zaczyna się budzić ( zdarzają mu się naprawdę niezłe mecze, potrafi wygrać z każdym zawodnikiem). Myślę iż ten zawodnik może być dzisiaj takim ,,czarnym koniem'' zawodów.

:arrow: Walasek vs Madsen typ 2 5j

Tutaj w moim odczuciu bardzo ciekawa, wyrównana para jednak wydaje mi się iż duńczyk wykorzysta znajomośc toru.

Polecam oba typy ;)

KIMBO

Post autor: KIMBO » 21-08-2010, 20:08

KIMBO pisze::arrow: Lindback vs Magnus Zetterstroem typ 1 1,66 5j :plus:

Jak dla mnie bardzo ciekawa para, Zorro w finale w Vojens 2 punkty, Lindback 10. Statystyki mówią jedno, a poza statystykami mogę dodać tyle iż Antonio powoli zaczyna się budzić ( zdarzają mu się naprawdę niezłe mecze, potrafi wygrać z każdym zawodnikiem). Myślę iż ten zawodnik może być dzisiaj takim ,,czarnym koniem'' zawodów.

:arrow: Walasek vs Madsen typ 2 5j :plus:

Tutaj w moim odczuciu bardzo ciekawa, wyrównana para jednak wydaje mi się iż duńczyk wykorzysta znajomośc toru.
grał ktoś może :?:

ODPOWIEDZ